Δολοφονία στο Φάληρο: Η φωτογραφία της 53χρονης! (Βίντεο)

Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα!

Δολοφονία στο Φάληρο: Η φωτογραφία της 53χρονης! (Βίντεο)

Οι εξελίξεις από τη δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο είναι ραγδαίες! Στη δημοσιότητα κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της άτυχης γυναίκας...

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να μείνει στην ζωή και υπέκυψε στα τραύματα της...

Η δολοφονία της δασκάλας από τον αδερφό της έχει εξελιχθεί σε ένα θρίλερ, καθώς η Αστυνομία αναζητά έναν στενό συγγενή της οικογένειας για να μπορέσει να διαλευκάνει την υπόθεση

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΙ κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της άτυχης γυναίκας...

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό και ότι ο δράστης της είχε σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της και ότι έπρεπε να πηγαίνει με το λεωφορείο όπου χρειαζόταν...

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Φρίκη χωρίς τέλος στην Κύπρο! «Απόλυτα υγιής ο serial killer» λένε οι ψυχίατροι!

Μόνο ως φρίκη χωρίς τέλος μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει το περιστατικό με τον serial killer στην Κύπρο! «Απόλυτα υγιής» λένε ότι είναι οι ψυχίατροι!

Ποιες είναι όμως οι εξελίξεις σήμερα;

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, χωρίς κανένα νέο στοιχείο ολοκληρώθηκε και η χθεσινή ημέρα των ερευνών στο φράγμα του Ξυλιάτου, αφού δεν προέκυψε κάτι που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 35χρονου λοχαγού Νίκου Μεταξά, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ότι εκεί πέταξε το πτώμα της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc. Ωστόσο ο ίδιος επιμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς, παρά το ότι οι ανακριτές διατηρούν επιφυλάξεις για το αν λέει την αλήθεια.

Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές στο protothema.gr, είναι πάρα πολύ δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι ένας άνθρωπος που ομολογεί ότι σκότωσε μια γυναίκα και το παιδί της, πήρε το ρίσκο να πετάξει σε δύο διαφορετικά σημεία τα πτώματα.


Όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές, «ένας έξυπνος άνθρωπος δεν θα έθετε σε κίνδυνο τον εαυτό του ώστε να γίνουν αντιληπτές οι κινήσεις του πετώντας πτώματα σε δύο σημεία, αυξάνοντας τον κίνδυνο να τον δει κάποιος, είτε στο φράγμα είτε στο μεταλλείο. Θα επέλεγε να ρισκάρει μία φορά και να πετάξει και τα δύο πτώματα στον ίδιο χώρο».

Ιδιαιτέρως για το φράγμα του Ξυλιάτου, το οποίο είναι πιο εκτεθειμένο σε μάτια πολλών ανθρώπων, το ρίσκο ήταν πολύ μεγαλύτερο, και μάλιστα αν συνέβη αυτό που ανέφερε, δηλαδή να μπήκε στο νερό για να σπρώξει το πτώμα πιο βαθιά.

Πάλι στο φρεάτιο

Χθες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στήριξης της σιδεροδομής στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού και σήμερα θα συνεχιστούν οι έρευνες με τη χρήση υποβρύχιας κάμερας υψηλής ευκρίνειας. Ακόμα και αν η κάμερα δεν φέρει στην επιφάνεια στοιχεία, οι έρευνες θα συνεχιστούν με κάθε άλλο διαθέσιμο μέσο, αφού οι ανακριτές είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχουν ακόμα δύο πτώματα τουλάχιστον μέσα στο νερό.

Πάντως στην ανάκριση ο Μεταξάς δεν αποκαλύπτει άλλα στοιχεία, παίζοντας το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και δείχνοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να ομολογήσει άλλα εγκλήματα χωρίς να έχουν βρεθεί στοιχεία που να τον συνδέουν με αυτά.

Είναι η Arian;

Το δεύτερο πτώμα που ανακαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο, κατά την ομολογία του Ν. Μεταξά ανήκει στην 28χρονη Arian Palanas Lozano, η οποία είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο του 2018. Ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί ταυτοποίηση της σορού και αυτό θα γίνει με DNA, καθώς έχουν ζητηθεί και αναμένονται δείγματα από συγγενείς της στις Φιλιππίνες.

Η νεκροτομή στη σορό ολοκληρώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα, με τη συμμετοχή και ανθρωπολόγων που εξέτασαν το πτώμα μαζί με τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους. Το μόνο που διαπιστώθηκε με βεβαιότητα είναι πως πρόκειται για γυναίκα ασιατικής καταγωγής 25 έως 30 ετών.

Τα αίτια του θανάτου της δεν μπορούσαν να διαπιστωθούν, αφού το πτώμα είχε υποστεί αλλοιώσεις λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που βρισκόταν στο νερό. Λήφθηκαν δείγματα για να γίνουν και ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ την ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού την Κυριακή 14 Απριλίου ανακοίνωση και επίσημα η αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει εξακριβωθεί μετά από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν η ταυτότητα του θύματος. Πρόκειται για τη Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, τέως από τις Φιλιππίνες.

Με πλήρη επίγνωση

Υπό ψυχιατρική εξέταση πέρασε χθες ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς. Τα συμπεράσματα των ψυχιάτρων έχουν καταγραφεί και διαβιβάστηκαν στους ανακριτές της υπόθεσης. Η ψυχιατρική γνωμάτευση λέει ότι ο ύποπτος για την δολοφονία των δύο γυναικών και της εξάχρονης Sierra, έχει πλήρη επίγνωση των πράξεων του και είναι ικανός να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία.

Σε μια άλλη εξέλιξη οι ερευνητές της υπόθεσης μπήκαν στο γραφείο του υπόπτου στο στρατόπεδο της Κλήρου όπου ήταν τοποθετημένος και πραγματοποίησαν έρευνες ενώ κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Εξάλλου στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και οι προσωπικοί του ηλεκτρονικοί υπολογιστές που κατασχέθηκαν από την οικία του.

Αξιωματικοί: Δεν είμαστε όλοι φονιάδες


H αποκάλυψη της δράσης του Νίκου Μεταξά και η αναφορά της επαγγελματικής του ιδιότητας έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των μόνιμων στελεχών της Εθνικής Φρουράς, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας συνάδελφός τους είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε μια υπόθεση ειδεχθών και πρωτοφανών εγκλημάτων.

Ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ) σε ανακοίνωση που εξέδωσε εξέφρασε «τη λύπη και συνάμα την απαρέσκειά του αναφορικά με τις αποτρόπαιες εγκληματικές πράξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τους φόνους - εξαφανίσεις συνανθρώπων μας από τον φερόμενο ως δράστη, άτομο που υπηρετεί ως αξιωματικός στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς».

Η ανακοίνωση σημειώνει: «Επί του ανωτέρω, ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού στηρίζει τις ενέργειες της Αστυνομίας Κύπρου, προς ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εκφράζουμε, επίσης, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων, καθώς και τη στήριξή μας στα παιδιά του φερόμενου ως δράστη.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού προέβη σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες που προβλέπονται από το καταστατικό του, για παραπομπή του εν λόγω αξιωματικού στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Επιπλέον, οφείλουμε να τονίσουμε ότι το αποτρόπαιο περιστατικό δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να συνδέει και να στοχοποιεί το σύνολο των αξιωματικών και γενικότερα των στελεχών της Εθνικής Φρουράς που επιτελούν το καθήκον τους με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ήθος και σεβασμό προς την πατρίδα, τα στελέχη, τους οπλίτες και την κοινωνία γενικότερα».

Κυπρος: Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που δολοφόνησε ο serial killer!

Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που σκότωσε ο υπολοχαγός serial killer στην Κύπρο.

Την ταυτοποίηση της πρώτης σορού που εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό Κύπρου την Κυριακή 14 Απριλίου και η οποία ανήκει στην Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, ανακοίνωσε απόψε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση η Αστυνομία αναφέρει πως μετά από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν για ταυτοποίηση της νεκρής γυναίκας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό, την Κυριακή 14 Απριλίου, 2019, έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Πρόκειται για τη Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, από τις Φιλιππίνες.

Το Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

undefined

Φρίκη δίχως τέλος

Το θρίλερ στην Κύπρο φαίνεται ότι δεν έχει τέλος, καθώς χθες ανασύρθηκε το πτώμα άγνωστης γυναίκας, το οποίο ήταν το δεύτερο μετά τον εντοπισμό της σορού της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες.

Παράλληλα σε φράγμα που βρίσκεται επίσης έξω από τη Λευκωσία αναζητείται το πτώμα της 6χρονης Sierra Graze Seucaliuc, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα της τον Μάϊο του 2018, από τον 35χρονο Κύπριο υπολοχαγό ο οποίος παραδέχθηκε την διάπραξη του διπλού φόνου.

Χθες, εκπαιδευμένοι άνδρες της ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών), κάνοντας έρευνα στο φρεάτιο βάθους 130 μέτρων όπου είχε βρεθεί το πτώμα της 38χρονης Marry Rose εντόπισαν, ακόμα ένα πτώμα γυναίκας το οποίο κατάφεραν να βγάλουν στην επιφάνεια. Το άψυχο σώμα της γυναίκας ήταν γυμνό και τα χέρια της δεμένα, με τον ίδιο τρόπο που είχαν δεθεί και τα άκρα της 38χρονης από της Φιλιππίνες

Η αυτοψία που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, οδηγεί στην εκτίμηση ότι πρόκειται για νεαρή γυναίκα, ασιατικής καταγωγής και ενδεχομένως να βρίσκεται στον κατάλογο των γυναικών που έχουν δηλωθεί ως εξαφανισθείσες τα τελευταία χρόνια.

Το πτώμα ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν (αν είναι εφικτό) τα αίτια του θανάτου. Από τις πρώτες εκτιμήσεις και λόγω της απουσίας εμφανών εξωτερικών τραυμάτων, πιστεύεται ότι και αυτή η γυναίκα στραγγαλίστηκε και στη συνέχεια το πτώμα της πετάχτηκε στο φρεάτιο για να εξαφανιστούν τα ίχνη του εγκλήματος.

Ο λοχαγός serial killer

Ο δράστης που πρόσφατα προήχθη σε λοχαγό ομολόγησε πως σκότωσε και τη γυναίκα το πτώμα της οποία βρέθηκε χθες στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano 28 ετών από τις Φιλιππίνες.

Στα όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως από τη δράση του 35χρονου λοχαγού, έρχονται να προστεθούν και άλλες πτυχές που σοκάρουν!

Όπως το γεγονός ότι σε προφίλ που διατηρούσε τόσο στο facebook όσο και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτούσε, φωτογραφίες από τις περιοχές που έριχνε τα νεκρά πτώματα του με σκοπό να τα εξαφανίσει.

Κάποιες εξ αυτών μάλιστα σε ημερομηνίες μετά τη διάπραξη των αδικημάτων, που όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου προσδιορίζονται μεταξύ 23.7.2018 και 20.3.2019.