Βέροια: Μάχη για τη ζωή του δίνει 17χρονος αθλητής!

Σε κρίσιμη κατάσταση....

Βέροια: Μάχη για τη ζωή του δίνει 17χρονος αθλητής!

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, βρίσκεται ένας 17χρονος δεκαθλητής μετά από σοκαριστικό τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης στο άλμα επί κοντώ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 17χρονος αθλητής από τη Βέροια, Γιάννης Αβραμίδης έκανε άλμα αλλά αντί για το στρώμα προσγειώθηκε έξω από αυτό και έπεσε με το κεφάλι στην βάση του στυλοβάτη, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Βέροιας.

Ο νεαρός αθλητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Εκεί, ο 17χρονος από τη Βέροια υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι. Ο αθλητής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και τα πρώτα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα.

Μένιος Φουρθιώτης - αποκλειστικό: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τράκαρε με το αυτοκίνητο!

Τράκαρε με το αυτοκίνητο ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr πριν από λίγα λεπτά! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Τι συνέβη ακριβώς;


Μια είδηση που δεν υπάρχει πουθενά αλλού, θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog!

Ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, την ώρα που οδηγούσε για να πάει στο EPSILON για την σημερινή του εκπομπή, κάτω από, ακόμα, άγνωστες συνθήκες τράκαρε με το αμάξι και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε γνωστό ιατρικό κέντρο για τις απαραίτητες εξετάσεις!

Μέχρι στιγμής αυτά γνωρίζω! Για περισσότερες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του συντονιστείτε στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog!