Αποκάλυψη-σοκ για τους νεκρούς στο Μάτι! Η «βόμβα» που έριξε ο Ευθύμης Λέκκας!

Δεν το περίμενε κανείς!

Αποκάλυψη-σοκ για τους νεκρούς στο Μάτι! Η «βόμβα» που έριξε ο Ευθύμης Λέκκας!

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Ευθύμη Λέκκα για τους νεκρούς από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Η δήλωση έρχεται την ώρα που οι αποκαλύψεις για τη φωτιά στο Μάτι από τα ντοκουμέντα που προέβαλε ο Αλέξης Παπαχελάς στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης, συγκλονίζουν.

«Από τις έξι και μισή, ξέραμε ότι υπάρχουν νεκροί, γιατί είχαμε σηκώσει drone», είπε ο ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας για το Μάτι.
Οπως προέκυψε από τα ντοκουμέντα που προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ πριν από τη από τη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής, υπήρχαν 13 νεκροί.

«Συνέβη η κατάρρευση των πάντων. Κατέρρευσαν και οι 32 υπηρεσίες, όπως και στο σεισμό του 99. Δυστυχώς, αιφνιδιαστήκαμε σαν χώρα, σαν πολιτεία, σαν πολιτική προστασία. Επικράτησαν τμήματα υπηρεσιών και αυτόβουλες ενέργειες των εθελοντών», ανέφερε ο κ. Λέκκας στο ραδιόφωνο News 24/7.

«Φταίει η έλλειψη παιδείας στη χώρα. Είμαστε ένας λαός σε παρακμή, που η κρίση μας έκανε ακόμα χειρότερους», είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής.

Δραματικά ντοκουμέντα για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι! Σοκάρουν οι διάλογοι!

Σοκάρουν οι διάλογοι που μαρτυρούν την κόλαση που επικρατούσε στο Μάτι κατά την διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς, όπως αποκαλύπτει το ΣΚΑΪ.

Σχεδόν δέκα μήνες μετά την πυρκαγιά στο Μάτι όπου θρηνήσαμε 100 ανθρώπους, ακόμη παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για το τι ακριβώς συνέβη... Ο επιχειρησιακός υπάλληλος Πολιτικής Προστασίας Μάνος Τσαλιαγκός διηγείται στον ΣΚΑΪ τις εμπειρίες του για τις πρώτες στιγμές της φωτιάς.