Σεισμός 4,8 Ρίχτερ!

Ταρακουνήθηκαν!

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ!

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε τη Δευτέρα, αναστατώνοντας τους κατοίκους!

Πού ήταν το επίκεντρο;

Σεισμός μεγέθους 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα νησιά νησιά Κερμαντέκ στη Νέα Ζηλανδία, σύμφωνα με το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Σεισμολογικής Επισκόπησης (USGS).

Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε 900 χιλιόμετρα από τα νησιά Τόγκα.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε διάσημος Dj!

Μία τραγική απροσεξία έκοψε το νήμα της ζωής του Adam Sky, που έτρεχε να βοηθήσει τη Ρωσίδα βοηθό του και δεν πρόσεξε τη γυάλινη πόρτα με αποτέλεσμα να υποστεί βαθιά κοψίματα στα χέρια.

Ο 42χρονος DJ από την Αυστραλία Adam Sky – το πραγματικό όνομά του ήταν Άνταμ Νιτ – πέθανε από αιμορραγία όταν κόπηκε στο χέρι του αφού «πέρασε» μέσα από γυάλινη πόρτα για να βοηθήσει τη φίλη του.

Ο 42χρονος DJ από την Αυστραλία Adam Sky το πραγματικό όνομά του ήταν Άνταμ Νιτ πέθανε από αιμορραγία

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική αστυνομία ο Νιτ έτρεξε να βοηθήσει την Ρωσίδα βοηθό του, Ζόια Λουκιάντσεβα, η οποία είχε πέσει από έναν χώρο με πισίνες με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα πόδια.
Η ιστοσελίδα 9news.com.au μετέδωσε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι κανείς από τους εμπλεκομένους στο περιστατικό δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.


Ο Adam Sky ήταν ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής στην Ασία. Είχε βάση τη Σιγκαπούρη και είχε συνεργαστεί με αρκετούς διάσημους DJ όπως ο David Guetta και ο Afrojack.
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στη σελίδα του Adam Sky στο Facebook «στο Μπαλί έχουν ήδη μεταβεί συγγενείς και φίλου του Νιτ για να προχωρήσουν με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες».

Νεκρός ο διάσημος Dj

Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε μπροστά στη μητέρα της!

Μία τραγωδία «γράφτηκε» στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου μία 31χρονη έχασε τη ζωή της, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα ζούσε με τη μητέρα της, η οποία ήταν μέσα στο σπίτι, όταν η κόρη της, όπως όλα δείχνουν, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, αλλά δεν πρόλαβε να τη σταματήσει.

Διεκομίσθη νεκρή στο νοσοκομείο Χανίων, με την αστυνομία να εξετάζει την υπόθεση.