Ναύπακτος: Τροχαίο ατύχημα ξημερώματα Τρίτης!

Λίγο μετά τις 5:00 το πρωί!

Ναύπακτος: Τροχαίο ατύχημα ξημερώματα Τρίτης!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:00 το πρωί στο 10ο χλμ στην Περιφερειακή οδό Ναυπάκτου – Θέρμου όταν Ι.Χ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη πέφτοντας μέσα σε χαράδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Ναυπάκτου.

τροχαίο ναύπακτος

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Στο εδώλιο οι εννέα κατηγορούμενοι για τα βασανιστήρια στο φοιτητή!

Συνεχίζεται σήμερα (07/05) στα Ιωάννινα με εξετάσεις και νέων μαρτύρων η δίκη των εννέα Κρητικών για την υπόθεση bullying σε βάρος του του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Να αναφέρουμε, ότι ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την προσαγωγή δύο πρώην σπουδαστών στη Γαλακτοκομική Σχολή, των οποίων το όνομα εμφανίζεται στις έως τώρα καταθέσεις στο ακροατήριο.


Εκτός αυτού, επιπλέον έχει ζητηθεί και η προσαγωγή στο δικαστήριο μιας πρώην σπουδάστριας, η οποία απουσίαζε από τη διαδικασία έως σήμερα επειδή επικαλούνταν προβλήματα υγείας.

Θυμίζουμε, ότι κατά την τελευταία δικάσιμο, η υπεράσπιση των κατηγορουμένων ζήτησε την εξέταση ενός ακόμη πρώην σπουδαστή, ο οποίος το 1ο έτος συγκατοικούσε με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε δεκτό από την έδρα.

Κατά την τελευταία διακοπή της δίκης, η Μαρία Φρονιμάκη, μητέρα του Βαγγέλη είχε ξεσπάσει σε λυγμούς και υποβασταζόμενη βγήκε από την αίθουσα, αφού δεν μπορούσε να αντέξει τις αποκαλύψεις για τα όσα περνούσε ο γιος της.

Καταληκτικά, σημειώνεται ότι ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη ζήτησε από την έδρα να εξεταστούν ως μάρτυρες, ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Βιβιαδάκης, αλλά και ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, που ενεπλάκη στην υπόθεση. Και αυτά τα αιτήματα έγιναν δεκτά.