Έκτακτο: Ένοπλος κρατάει πέντε ομήρους μέσα σε κατάστημα!

Απειλεί να πυροβολήσει!

Έκτακτο: Ένοπλος κρατάει πέντε ομήρους μέσα σε κατάστημα!

Συμβάν ομηρίας έχουμε αυτή την ώρα, με έναν ένοπλο άνδρα να κρατάει πέντε ανθρώπους μέσα σε κατάστημα!

Τα πράγματα κρέμονται σε μία κλωστή!

Συγκεκριμένα ομηρία βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τουλούζη. Ένας ένοπλος κρατά πέντε ανθρώπους μέσα σε κατάστημα καπνικών ειδών και Τύπου στην πόλη Μπλανιάκ, κοντά στο αεροδρόμιο της Τουλούζης.

Μάλιστα, ο ύποπτος απείλησε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς, όταν εκείνοι πλησίασαν στο κατάστημα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ έχει κληθεί και η ειδική ομάδα RAID.

Μέχρι στιγμής τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Μαρτυρίες που συγκλονίζουν στην δίκη! «Ήταν όλα πλάκες»!

Συνεχίζεται η δίκη για το θάνατό του Βαγγέλη Γιακουμάκη και οι μαρτυρίες συγκλονίσουν. '' Ήταν όλα πλάκες'' είπε πρώην συγκάτοικος του!

Συνεχίζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη των 9 ατόμων, πρώην σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση Γιακουμάκη. Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, με τους γονείς και την οικογένεια του άτυχου φοιτητή να παρακολουθούν συντετριμμένοι την διαδικασία.

Βαγγέλης Γιακουμάκης δίκη

Ένας πρώην συγκάτοικος του άτυχου φοιτητή, ο οποίος εκλήθη να καταθέσει από το δικαστήριο είπε ότι όλα όσα καταλογίζονται σε βάρος του Βαγγέλη ήταν πλάκες, ότι η «ομάδα των Κρητικών» ήταν μία γροθιά, ότι δεν υπήρχαν προβλήματα και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κάποιοι Κρητικοί φοιτητές είχαν κρεμάσει από το παράθυρο τον άτυχο 19χρονο.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Στο εδώλιο οι εννέα κατηγορούμενοι για τα βασανιστήρια στο φοιτητή!

Συνεχίζεται σήμερα (07/05) στα Ιωάννινα με εξετάσεις και νέων μαρτύρων η δίκη των εννέα Κρητικών για την υπόθεση bullying σε βάρος του του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Να αναφέρουμε, ότι ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την προσαγωγή δύο πρώην σπουδαστών στη Γαλακτοκομική Σχολή, των οποίων το όνομα εμφανίζεται στις έως τώρα καταθέσεις στο ακροατήριο.

Εκτός αυτού, επιπλέον έχει ζητηθεί και η προσαγωγή στο δικαστήριο μιας πρώην σπουδάστριας, η οποία απουσίαζε από τη διαδικασία έως σήμερα επειδή επικαλούνταν προβλήματα υγείας.

Θυμίζουμε, ότι κατά την τελευταία δικάσιμο, η υπεράσπιση των κατηγορουμένων ζήτησε την εξέταση ενός ακόμη πρώην σπουδαστή, ο οποίος το 1ο έτος συγκατοικούσε με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε δεκτό από την έδρα.

Κατά την τελευταία διακοπή της δίκης, η Μαρία Φρονιμάκη, μητέρα του Βαγγέλη είχε ξεσπάσει σε λυγμούς και υποβασταζόμενη βγήκε από την αίθουσα, αφού δεν μπορούσε να αντέξει τις αποκαλύψεις για τα όσα περνούσε ο γιος της.

Καταληκτικά, σημειώνεται ότι ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη ζήτησε από την έδρα να εξεταστούν ως μάρτυρες, ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Βιβιαδάκης, αλλά και ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, που ενεπλάκη στην υπόθεση. Και αυτά τα αιτήματα έγιναν δεκτά.

Χαμός στον Alpha! Συνδέουν τον Ορέστη με τον Ορφέα και ζητούν την διακοπή του Τατουάζ!

Τον "Ορέστη", τον serial killer από την Κύπρο συνδέουν στην Κύπρο ο κάτοικοι με τον "Ορφέα" από την σειρά του Alpha, "Το Τατουάζ" με αποτέλεσμα να θέλουν την διακοπή της σειράς.

Δέκτης παραπόνων για τη δραματική σειρά «Το Tατουάζ» έγινε τις τελευταίες μέρες η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης στην Κύπρο, λόγω της υπόθεσης «Ορέστης».

Οι τηλεθεατές φαίνεται πως μπέρδεψαν τη μυθοπλασία με την πραγματική ζωή και ζητούν την άμεση διακοπή της σειράς που μεταδίδεται από τον Alpha Κύπρου. Βασικό πρόσωπο στην πλοκή του Τατουάζ είναι ένας serial killer με το όνομα Ορφέας (Νίκος Πολυδερόπουλος). Σύμφωνα με το politis.com.cy στις καταγγελίες τους, οι Κύπριοι τηλεθεατές διαμαρτύρονται πως επηρεάζεται αρνητικά το κοινό από το σίριαλ, το οποίο συνδέουν με τα γεγονότα των ημερών.


Συγκεκριμένα, τα παράπονα που δέχεται η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για τη σειρά δεν αφορούν μόνο τη σύνδεση των γεγονότων της υπόθεσης με τη σαπουνόπερα του Alpha. Οι τηλεθεατές θεωρούν πως η παρακολούθησή της και μόνο αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον δράστη, με αποτέλεσμα το κοινό να επηρεάζεται αρνητικά, γι’ αυτό και ζητούν τη διακοπή της. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά! Να σημειώσουμε πως η πλοκή της σειράς ακολούθησε τη ροή των γεγονότων της υπόθεσης «Ορέστης».

Από την πλευρά της, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, μετά τις διαμαρτυρίες, έβαλε στο μικροσκόπιο το Τατουάζ.