Κύπρος serial killer: Συνεχίζονται οι έρευνες για την τρίτη βαλίτσα!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Κύπρος serial killer: Συνεχίζονται οι έρευνες για την τρίτη βαλίτσα!

Συνεχίζονται οι έρευνες για την τρίτη βαλίτσα στην Κύπρο για να εντοπιστεί ακόμη ένα πτώμα.

Για 25η μέρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του 35χρονου λοχαγού, καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Σήμερα το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar, μεταφέρεται στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, όπου θα αρχίσει σκανάρισμα της λίμνης, ενώ θα συνεχίζονται, ταυτόχρονα, από το πρωί οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό με δύτη και αν χρειαστεί και με τη ρομποτική κάμερα.

Χθες ερευνήθηκαν από δύτη διάφορα σημεία της Κόκκινης Λίμνης, χωρίς, ωστόσο, ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Μετά από εντατικές προετοιμασίες, χθες, λίγο μετά τις 11:30 καταδύθηκε δύτης στην Κόκκινη Λίμνη για να ερευνήσει 4-5 σηματοδοτημένα σημεία για να δει τι είναι οι διογκώσεις εντός της λίμνης. Η τρίτη βαλίτσα μπορεί να είναι κρυμμένη μέσα στη λάσπη.

Κύπρος serial killer: Ραγδαίες εξελίξεις στην Κόκκινη Λίμνη! Αναγνωρίστηκε το νέο πτώμα που βρέθηκε!

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, καθώς αναγνωρίστηκε το νέο πτώμα που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη!

Η φρίκη δεν έχει τελειωμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, το πτώμα φέρεται να ανήκει στο 8χρονο κοριτσάκι Elena-Natalia Bunea, το οποίο είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε.


Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η σωρός της ανήλικης εντοπίστηκε ντυμένο μέσα στην ταξιδιωτική βαλίτσα.

Η σωρός μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο νεκροτομείο, ενώ επιτόπια αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Χθες το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar είχε «σαρώσει» την Κόκκινη Λίμνη και κατέγραψε δεδομένα, των οποίων τα αποτελέσματα δόθηκαν σήμερα στις πέντε το πρωί.

Σήμερα, οι έρευνες ξεκίνησαν με την ρομποτική κάμερα η οποία κατέγραψε τα δεδομένα στα συγκεκριμένα σημεία τα οποία «υπέδειξε» το Sonar και κρίθηκε αναγκαία η κατάδυση δύτη.

Ο δύτης γύρω στις 15:10 καταδύθηκε στη λίμνη στην οποία ρίχθηκε δίχτυ και ανασύρθηκε η βαλίτσα θανάτου, η οποία είναι η δεύτερη που έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

O χειριστής του υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος Multibeam Sonar είναι Ισπανός επαγγελματίας Υδρογράφος. Σε δηλώσεις του το Σάββατο (4/5) ο Αλεχάντρο Παλμέιρo, ανέφερε ότι το σύστημα έχει χρησιμοποιηθεί σε παρόμοια περίπτωση και η επιχείρηση είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Εξάλλου, σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο παραιτηθείς Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου και συγκεκριμένα στον News 24/7. Ο κ. Νικολάου εκτίμησε ότι η χρήση του sonar, θα προσφέρει τη δυνατότητα, μέσω λέιζερ, να εντοπιστεί, αν υπάρχει πτώμα, στο Μιτσερό και στο Ξυλιάτο.

Το Sonar είναι ένα παγκόσμιο γεωγραφικό σύστημα αναφοράς, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΚΣΕΔ, η CYTA και το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας θα βοηθήσουν ώστε να το μετατρέψουν σε τοπικό, ώστε αυτό να δίδει ακριβείς συντεταγμένες.

Κύπρος serial killer: Aνασύρθηκε δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη...AdTech Ad

Δύτης ανέσυρε ένα νέο εύρημα από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο εκ των τριών θυμάτων του serial killer «Ορέστη».

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, πρόκειται για ακόμη μία βαλίτσα. Στο σημείο σπεύδουν ιατροδικαστές, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Δύτης καταδύθηκε στην Κόκκινη Λίμνη σε σημεία που κατέγραψε το ειδικό Sonar και κατάφερε να ανασύρει την βαλίτσα.