Φονική έκρηξη σε ταχύπλοο με έναν νεκρό! Το βίντεο σοκάρει!

Σκληρές εικόνες!

Φονική έκρηξη σε ταχύπλοο με έναν νεκρό! Το βίντεο σοκάρει!

Φονική έκρηξη σημειώθηκε σε ταχύπλοο με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του!

Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης!

Ένας 48χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του και δύο νεότεροι συνάδελφοι του χαροπαλεύουν από την τρομερή έκρηξη σε πολυτελές τουριστικό σκάφος στο οποίο εκτελούνταν παράνομα εργασίες επισκευών στο τεράστιο ντεπόζιτο βενζίνης.

Το δυστύχημα συνέβη σε λιμάνι της Κολομβίας και συγκεκριμένα στο λιμάνι Νεκοκλί στην επαρχία της Αντιόχειας.

Το τουριστικό σκάφος με τέσσερις θηριώδης μηχανές είχε πλευρίσει μία αποβάθρα χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες για επισκευαστικές εργασίες. Το ατύχημα έγινε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας τοπική ώρα.

Απίστευτη τραγωδία: Έξι νεκροί από πυρκαγιά σε διαμέρισμα! Τέσσερα παιδιά μέσα στα θύματα!

Απίστευτη τραγωδία με έξι νεκρούς, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, σημειώθηκε έπειτα από πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών!

Δόθηκε μεγάλη μάχη με τις φλόγες!

Το περιστατικό συνέβη στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, με την Πυροσβεστική να καλείται από το συγκρότημα κατοικιών, το οποίο χρονολογείται από το 1910.

Το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου είχε ήδη τυλιχθεί στις φλόγες και οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη για να κατασβήσουν την πυρκαγιά, όπως ανέφερε ο επικεφαλής τους, Ντάνιελ Νίγκρο.

«Όταν έσβησαν τη φωτιά στα δωμάτια που υπήρχαν στο πίσω μέρος του διαμερίσματος βρήκαν νεκρούς τους έξι ενοίκους, δύο ενήλικες και τέσσερα παιδιά... Η δουλειά μας είναι να σώζουμε ζωές και αυτήν τη φορά δεν τα καταφέραμε», πρόσθεσε. Σοκ είχε προκαλέσει και το λεωφορείο με μαθητές που πήρε φωτιά!

Η πυροσβεστική υπηρεσία εκτιμά ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε ατύχημα, αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η έρευνα για τα ακριβή αίτιά της.

Οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων. Πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όμως γράφουν ότι τα παιδιά ήταν ηλικίας από 3 μέχρι 11 ετών.

Τον Δεκέμβριο του 2017 σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη η χειρότερη καταστροφή από πυρκαγιά τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια, όταν ένα παιδί που έπαιζε με μια κουζίνα αερίου προκάλεσε φωτιά σε ένα κτίριο στο Μπρονξ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 13 άνθρωποι.

Αποκάλυψη-σοκ για τους νεκρούς στο Μάτι! Η «βόμβα» που έριξε ο Ευθύμης Λέκκας!

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Ευθύμη Λέκκα για τους νεκρούς από την πυραγιά στο Μάτι.

Η δήλωση έρχεται την ώρα που οι αποκαλύψεις για τη φωτιά στο Μάτι από τα ντοκουμέντα που προέβαλε ο Αλέξης Παπαχελάς στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης, συγκλονίζουν.

«Από τις έξι και μισή, ξέραμε ότι υπάρχουν νεκροί, γιατί είχαμε σηκώσει drone», είπε ο ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας για το Μάτι.
Οπως προέκυψε από τα ντοκουμέντα που προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ πριν από τη από τη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής, υπήρχαν 13 νεκροί.

«Συνέβη η κατάρρευση των πάντων. Κατέρρευσαν και οι 32 υπηρεσίες, όπως και στο σεισμό του 99. Δυστυχώς, αιφνιδιαστήκαμε σαν χώρα, σαν πολιτεία, σαν πολιτική προστασία. Επικράτησαν τμήματα υπηρεσιών και αυτόβουλες ενέργειες των εθελοντών», ανέφερε ο κ. Λέκκας στο ραδιόφωνο News 24/7.

«Φταίει η έλλειψη παιδείας στη χώρα. Είμαστε ένας λαός σε παρακμή, που η κρίση μας έκανε ακόμα χειρότερους», είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής.