Τραγωδία στο Κιλκίς: Θανατηφόρο τροχαίο με όχημα!

Θανατηφόρο τροχαίο...

Τραγωδία στο Κιλκίς: Θανατηφόρο τροχαίο με όχημα!

Θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη αυτοκίνητο, που φαίνεται ότι μετέφερε παράνομα μετανάστες, σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στον νομό Κιλκίς.

Το υπερφορτωμένο όχημα κινούταν στον επαρχιακό δρόμο Χέρσου – Ευζώνων, όταν στο ύψος του οικισμού της Ποντοηράκλειας κρίθηκε ύποπτο από αστυνομικούς που έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει.

Προς στιγμήν ο οδηγός φάνηκε να συμμορφώνεται στην υπόδειξη των αστυνομικών, αλλά στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Όπως έγινε γνωστό, αφού διήνυσε απόσταση περίπου 200 μέτρων, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Από το εσωτερικό του ανασύρθηκε νεκρός ο 35χρονος οδηγός, υπήκοος Συρίας, ενώ σώοι βγήκαν οι οκτώ μεταφερόμενοι μετανάστες, όλοι αιγυπτιακής καταγωγής, από τους οποίους o ένας μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 35χρονος είχε παραλάβει από σημείο της ενδοχώρας τούς μετανάστες και επρόκειτο, έναντι αμοιβής, να τους μεταφέρει στα βόρεια σύνορα, απ’ όπου θα επιχειρούσαν να φτάσουν στην Κεντρική Ευρώπη.

Τραγωδία! Γυναίκα πέθανε μέσα στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά!

Τραγωδία σημειώθηκε σε πλοίο της γραμμής Χανιά - Πειραιά.

Η 77χρονη ταξίδευε από τα Χανιά σύμφωνα με το cretalive το βράδυ της Τετάρτης με το ΕΛΥΡΟΣ, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο Πλοίαρχος του επιβατηγού πλοίου ενημερώθηκε πως η γυναίκα έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης, λίγο πριν πιάσουν λιμάνι στον Πειραιά.


Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, η 77χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατό της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.