Κύπρος serial killer: Δεν είχε συγκεκριμένο τρόπο που σκότωνε! Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την...

Τραγικές αποκαλύψεις!

Κύπρος serial killer: Δεν είχε συγκεκριμένο τρόπο που σκότωνε! Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την...

Δεν είχε συγκεκριμένο τρόπο που σκότωνε ο serial killer στην Κύπρο, σύμφωνα με τις νέες τραγικές αποκαλύψεις. Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 30χρονη από το Νεπάλ.

Ο Νίκος Μεταξάς, όπως είναι το όνομα του, στραγγάλιζε τα θύματα του μέχρι να αφήσουν την τελευταία τους πνοή, αυτό όμως δεν συνέβη και στην συγκεκριμένη δολοφονία.

Η εφημερίδα «Πολίτης» αποκαλύπτει ότι η 30χρονη Asmita Kahdka Anu από το Νεπάλ, που είχε βρεθεί μετά από ομολογία του seria killer σε πηγάδι στο πεδίο βολής Ορούντας (Κοντά στη Κόκκινη Λίμνη), δεν δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο που βρήκαν τον θάνατο η 38χρονη Marry Rose από τις Φιλιππίνες και η 36χρονη Livia Florentina Bunea από τη Ρουμανία. Από την νεκροτομή και την ιατροδικαστική εξέταση θεωρείται ως πιθανή αιτία θανάτου ο ξυλοδαρμός. Δεν βρέθηκαν ίχνη που να δικαιολογούν χρήση μαχαιριού ή όπλου, ενώ τα στοιχεία αποκλείουν τον στραγγαλισμό.

Κύπρος serial killer: Συνεχίζονται οι έρευνες για την τρίτη βαλίτσα!

Συνεχίζονται οι έρευνες για την τρίτη βαλίτσα στην Κύπρο για να εντοπιστεί ακόμη ένα πτώμα.

Για 25η μέρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του 35χρονου λοχαγού, καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Σήμερα το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar, μεταφέρεται στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, όπου θα αρχίσει σκανάρισμα της λίμνης, ενώ θα συνεχίζονται, ταυτόχρονα, από το πρωί οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό με δύτη και αν χρειαστεί και με τη ρομποτική κάμερα.

undefined

Χθες ερευνήθηκαν από δύτη διάφορα σημεία της Κόκκινης Λίμνης, χωρίς, ωστόσο, ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Μετά από εντατικές προετοιμασίες, χθες, λίγο μετά τις 11:30 καταδύθηκε δύτης στην Κόκκινη Λίμνη για να ερευνήσει 4-5 σηματοδοτημένα σημεία για να δει τι είναι οι διογκώσεις εντός της λίμνης. Η τρίτη βαλίτσα μπορεί να είναι κρυμμένη μέσα στη λάσπη.

undefined