Πένθος! Πέθανε ο Δημήτρης Θανόπουλος!

Πολύ δύσκολες ώρες! Σοκ για την οικογένειά του!

Πένθος! Πέθανε ο Δημήτρης Θανόπουλος!

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών ο Δημήτρης Θανόπουλος, πατέρας του προέδρου της Θύελλας Τάκη Θανόπουλου.

Με τη σύζυγό του απέκτησε τρεις γιους, τον Παναγιώτη, το Νίκο και το Γεράσιμο, και ευτύχισε να γνωρίσει 11 εγγόνια και 11 δισέγγονα.

Το 1979 ίδρυσε την εταιρεία «Δημ. Θανόπουλος και Υιοί ΟΕ που ασχολήθηκε με την παραγωγή και εμπορία αδρανών υλικών και τις χωματουργικές εργασίες.

Ο Δημήτρης Θανόπουλος

Τραγική σύμπτωση, είναι πως την Κυριακή θα τελεστεί το τριετές μνημόσυνο του εγγονού του Νικόλα και της συζύγου Πάολας, που έφυγαν από τη ζωή πρόωρα το Μάιο του 2016.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 17.00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Θεριανού.

Επιχειρηματίας έζησε τον εφιάλτη στον μήνα του μέλιτος! Μυστήριος θάνατος της γυναίκα του!

Εφιαλτικό ταξίδι του μέλιτος έζησε ένας επιχειρηματίας, ο οποίος είδε τη γυναίκα του να πεθαίνει μυστηριωδώς και τώρα να μην μπορεί να φύγει από τη χώρα!

Τι συνέβη;

Χήρος έμεινε ένας 33χρονος επιχειρηματίας από την Βρετανία, λίγες μέρες μετά τον γάμο του, με τον θάνατο της συζύγου του κατά τη διάρκεια του ταξιδίου του μέλιτος στη Σρι Λάνκα να οδηγεί τις αρχές στην απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος τηλεφώνων, Κιλάν Τσανταρία και η Ουσέιλα Πατέλ, 31 ετών μασέρ, αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία αφότου κατανάλωσαν φαγητό και ποτό στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην πόλη Γκαλ της Σρι Λάνκα. Η Πατέλ μετήχθη στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της. Ο σύζυγός της μπορεί να μην έχει συλληφθεί, ωστόσο του έχει απαγορευτεί για την ώρα από τις αρχές η έξοδος από τη χώρα, τουλάχιστον ώσπου να ολοκληρωθούν οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη.

Επιχειρηματίας έζησε τον εφιάλτη στον μήνα του μέλιτος! Μυστήριος θάνατος της γυναίκα του!

Απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα στον γαμπρό
«Οι αρχές δεν με αντιμετωπίζουν ως ένοχο για κάτι, ούτε όμως και ως θύμα. Δεν θέλω να φύγω χωρίς εκείνη» δηλώνει εκείνος στην βρετανική The Sun μετά το θάνατο της συζύγου.

Το ζευγάρι ξόδεψε περισσότερα από 7000 ευρώ για ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στις Μαλδίβες και τη Σρι Λάνκα στις 23 Απριλίου, αμέσως μετά τον γάμο τους στο Λονδίνο. Το τελευταίο διάστημα διέμεναν σε παραλιακό ξενοδοχείο στη Σρι Λάνκα, όπου το δωμάτιο κόστιζε 100 λίρες τη βραδιά.

Ο 33χρονος και η σύζυγός του παρατήρησαν μια δυσάρεστη μυρωδιά την πρώτη μέρα που πέρασαν στο δωμάτιο. Ωστόσο, δεν έδωσαν σημασία και γευμάτισαν, τρώγοντας ένα σάντουιτς με πατατάκια. Στη συνέχεια θέλησαν να πιουν ένα ποτό, βότκα με σπράιτ, που όπως φαίνεται είχαν προμηθευτεί από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου πριν αναχωρήσουν για το ταξίδι τους.

Ο θάνατος της νεόνυμφης στο νοσοκομείο
Πριν φτάσει η ώρα για το βραδινό, το ζευγάρι αισθάνθηκε αδιαθεσία, με τον Κιλάν να χάνει μάλιστα προσωρινά τις αισθήσεις του. Οι Βρετανοί πήραν ένα ταξί για το πλησιέστερο νοσοκομείο. «Είχαμε πυρετό και κάναμε εμετό με αίμα. Τηλεφωνήσαμε για βοήθεια. Θα πρέπει να είχε φτάσει 3 το ξημέρωμα η ώρα» σημειώνει ο Κιλάν που εξηγεί πως μεταφέρθηκαν σε άλλο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της συζύγου του.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία τα αίτια του θανάτου της, όπως σημειώθηκαν στο νοσοκομείο της Σρι Λάνκα είναι αφυδάτωση, πιθανότατα από τους εμετούς.

Απαρηγόρητος ο γαμπρός με το θάνατο της αγαπημένης του
«Μιλώ ακόμη με την Ουσέιλα τα βράδια όταν κοιτάζω τα αστέρια. Υποτίθεται πως θα ήμασταν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μας» δηλώνει ο απαρηγόρητος σύζυγος που πρέπει να μείνει στη Σρι Λάνκα θρηνώντας τον θάνατο της αγαπημένης του Ουσέιλα.

Γνωρίστηκαν μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Tinder και άρχισαν να βγαίνουν μαζί τον Μάρτιο του 2016. Το ραντεβού που τους έφερε πιο κοντά ήταν σύμφωνα με το μπάνερ που ανάρτησαν την ημέρα του γάμου τους, μια έξοδος για σινεμά, όπου και παρακολούθησαν την ταινία «Το Λονδίνο έπεσε».

Ο Κιλάν της έκανε πρόταση γάμου τον Σεπτέμβριο του 2018 και εκείνη είπε το «Ναι», οδηγώντας στον λαμπερό ινδικό γάμο τους τον Απρίλιο. Το ζευγάρι έμοιαζε ευτυχισμένο, ενώ δήλωναν πως λατρεύουν να κάθονται σπίτι παρακολουθώντας Netflix και να βγαίνουν έξω για φαγητό.