Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Φωτιά στο ρέμα Υφανέτ!

Στο σημείο άμεσα η Πυροσβεστική!

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Φωτιά στο ρέμα Υφανέτ!

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά στο ρέμα Υφανέτ στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο σπεύδουν δυο οχήματα της πυροσβεστικής.

Φωτιά σημειώνεται στο ρέμα Υφανέτ, στην οδό Παπάφη στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο σπεύδουν δυο οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει ξεσπάσει σε ξερά χόρτα.

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη πυρκαγιά στο κέντρο της πόλης!

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης πριν από λίγο.

Στην περιοχή επιχειρούν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς

undefined

Φωτιά ξέσπασε στις 14.45 σε διαμέρισμα τέταρτου ορόφου σε πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Καλλινίκου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή επιχειρούν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Πηγή: protothme.gr

Απίστευτη τραγωδία: Έξι νεκροί από πυρκαγιά σε διαμέρισμα! Τέσσερα παιδιά μέσα στα θύματα!

Απίστευτη τραγωδία με έξι νεκρούς, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, σημειώθηκε έπειτα από πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών!

Δόθηκε μεγάλη μάχη με τις φλόγες!

Το περιστατικό συνέβη στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, με την Πυροσβεστική να καλείται από το συγκρότημα κατοικιών, το οποίο χρονολογείται από το 1910.

Το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου είχε ήδη τυλιχθεί στις φλόγες και οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη για να κατασβήσουν την πυρκαγιά, όπως ανέφερε ο επικεφαλής τους, Ντάνιελ Νίγκρο.

«Όταν έσβησαν τη φωτιά στα δωμάτια που υπήρχαν στο πίσω μέρος του διαμερίσματος βρήκαν νεκρούς τους έξι ενοίκους, δύο ενήλικες και τέσσερα παιδιά... Η δουλειά μας είναι να σώζουμε ζωές και αυτήν τη φορά δεν τα καταφέραμε», πρόσθεσε. Σοκ είχε προκαλέσει και το λεωφορείο με μαθητές που πήρε φωτιά!

Η πυροσβεστική υπηρεσία εκτιμά ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε ατύχημα, αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η έρευνα για τα ακριβή αίτιά της.

Οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων. Πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όμως γράφουν ότι τα παιδιά ήταν ηλικίας από 3 μέχρι 11 ετών.

Τον Δεκέμβριο του 2017 σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη η χειρότερη καταστροφή από πυρκαγιά τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια, όταν ένα παιδί που έπαιζε με μια κουζίνα αερίου προκάλεσε φωτιά σε ένα κτίριο στο Μπρονξ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 13 άνθρωποι.