Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο! 6 νεκροί!

Απίστευτη τραγωδία!

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο! 6 νεκροί!

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες σε ξενοδοχείο με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί 6 άνθρωποι.

Τέσσερις πολίτες και ένας στρατιώτης σκοτώθηκαν κατά την επίθεση που εκδηλώθηκε χθες στο ξενοδοχείοPearl Continental.

Οι δυνάμεις ασφαλείας του Πακιστάν σκότωσαν σήμερα και τους τρεις ενόπλους που είχαν εισβάλλει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης Γκουαντάρ, στην νοτιοδυτική επαρχία του Μπαλουτσιστάν, στο Πακιστάν, έπειτα από μάχη ανάμεσά τους που διήρκεσε 24 ώρες, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο

Τέσσερις πολίτες και ένας στρατιώτης σκοτώθηκαν κατά την επίθεση που εκδηλώθηκε χθες στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Pearl Continental.

Στη διάρκεια της νύχτας οι αρχές ισχυρίστηκαν ότι όλοι οι ένοπλοι ήδη είχαν σκοτωθεί και η πολιορκία του ξενοδοχείου είχε λήξει, αλλά σήμερα προέκυψε ότι οι δράστες ήταν ακόμη μέσα στο ξενοδοχείο και κρατούσαν ομήρους.

Έπειτα από τη σύγχυση που επικράτησε και οδήγησε σε εικασίες, ο στρατός ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι και οι τρεις ένοπλοι είναι νεκροί και ότι το επεισόδιο έληξε.

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι--ανάμεσά τους και τέσσερις φρουροί ασφαλείας--τραυματίστηκαν από την ανταλλαγή πυροβολισμών που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι.

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο

Ο στρατός ανακοίνωσε ότι οι ένοπλοι τοποθέτησαν βόμβες αφού εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και αποσυνέδεσαν τα συστήματα επικοινωνίας καθυστερώντας την επιχείρηση των αρχών.


Άνδρες των ειδικών δυνάμεων διέσωσαν πρώτα τους ενοίκους του ξενοδοχείου και το προσωπικό προτού ξεκινήσουν την επιχείρηση για την εξουδετέρωση των δραστών, ανακοίνωσε ο στρατός, αντικρούοντας προηγούμενη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δεν υπήρχαν ένοικοι στο ξενοδοχείο όταν εκδηλώθηκε η επίθεση.

Ο Απελευθερωτικός Στρατός του Μπαλουτσιστάν (BLA), μια ομάδα από ένοπλους αντάρτες που διεκδικεί την αυτονομία της επαρχίας, ανέλαβε χθες την ευθύνη για την επίθεση.

Πηγή: protothema.gr

Ναυάγιο-σοκ: Τουλάχιστον 50 νεκροί!

Τραγωδία στη Μεσόγειο, καθώς 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο!

Μεγάλη θλίψη!

Τουλάχιστον 50 μετανάστες πνίγηκαν την Παρασκευή, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν ναυγάγησε στα ανοιχτά της Τυνησίας και έως τώρα έχουν διασωθεί 16. Στο σκάφος επέβαιναν περισσότεροι από 70 άνθρωποι.

Το πλοίο βυθίστηκε 40 ναυτικά μίλια από την ακτή της Σφαξ, νότια της πρωτεύουσας Τύνιδας.

Οι πληροφορίες των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων ωστόσο είναι ακόμη συγκεχυμένες, αφού ορισμένα μέσα, όπως το Reuter's μιλούν ήδη για περισσότερους από 70 νεκρούς και 16 διασωθέντες, ενώ άλλα αναφέρουν ότι οι νεκροί είναι περισσότεροι από 50 και αναφέρουν ότι το σύνολο των επιβατών στο πλοίο που ναυάγησε ήταν 70. To Reuter's επικαλούμενο τις αρχές της Τυνησίας κάνει λόγο για 70 νεκρούς, ενώ σύμφωνα με τον Βρετανικό Οργανισμό Μετανάστευσης οι διαπιστωμένοι νεκροί είναι πάνω από 50.