Τραγωδία! Τρεις νεκροί από βέλη σε ξενοδοχείο!

Θρίλερ...

Τραγωδία!  Τρεις νεκροί από βέλη σε ξενοδοχείο!

Τραγωδία σε ξενοδοχείο που βρέθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι!

Τρία πτώματα που ήταν χτυπημένα από βέλη βαλλίστρας βρέθηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Βαυαρία, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο dpa.

Τα θύματα ανακαλύφθηκαν το Σάββατο από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου στην πόλη Πασσάου. Είχαν νοικιάσει το δωμάτιο την προηγούμενη ημέρα.

Άγνωστο τι συνέβη στο δωμάτιο και τι σχέση έχουν τα τρία θύματα μεταξύ τους!

Κοντά στα πτώματα εντοπίστηκαν δύο βαλλίστρες.

Άγνωστο τι συνέβη στο δωμάτιο και τι σχέση έχουν τα τρία θύματα μεταξύ τους, ένας 54χρονος άνδρας και δύο γυναίκες ηλικίας 30 και 33 ετών.

Οι εισαγγελείς διέταξαν την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τραγωδία στην Χαλκίδα: Αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό o...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Χαλκίδα με άντρα που αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από τη γέφυρα.

Επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που πήδηξε στο κενό από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας το μεσημέρι της Παρασκευής - Πρόκειται για τον Γ. Π, 40χρονο ταξιτζή της Αθήνας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον αναγνώρισε ο αδερφός του το βράδυ της Παρασκευής, ενώ σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί δεν έχει βρει κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα.

 Τραγωδία στην Χαλκίδα: Αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό

Ήταν στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο 40χρονος άνδρας πήγε στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας και βούτηξε στο κενό και συγκεκριμένα στο χωμάτινο έδαφος όπου βρέθηκε η σορός του.


Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του έχουν αλλοιωθεί εξαιτίας της σφοδρής πρόσκρουσης στο έδαφος και μέχρι το βράδυ δεν είχε ταυτοποιηθεί η σορός του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.