Σοκ στην Κόρινθο! Νεκρός σε τροχαίο ο...

Θλίψη!

Σοκ στην Κόρινθο! Νεκρός σε τροχαίο ο...

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/5) στην Ε. Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως, κοντά στο σταθμό διοδίων Νεστάνης, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό!

Συγκεκριμένα, Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό, τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κόρινθο, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πλακεντίας! Ένας νεκρός και δυο τραυματίες!

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Πλακεντίας και σοκ προκαλεί ο θάνατος του ενός και οι τραυματισμοί δυο ανθρώπων από τροχαίο.

Το πρωί του Σαββάτου αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και παρέσυρε 2 πεζούς.

Ο οδηγός του οχήματος, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και παρέσυρε 2 άτομα που βρίσκονταν στην διαχωριστική νησίδα, οι οποίοι φέρεται πως ήταν τοπογράφοι και έκαναν μετρήσεις. Στην συνέχεια το αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε διερχόμενη μηχανή.

Ο ένας εκ των δυο πεζών πέθανε ακαριαία από τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο μοτοσικλετιστής και ο δεύτερο πεζός διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι.

Θλίψη στην Εύβοια! Νεκρός σε τροχαίο ο....

Τραγικό εργατικό... τροχαίο ατύχημα σήμερα έξω από το χωριό Μελισσώνας στην Εύβοια, όπου ένας εργάτης καταπλακώθηκε από φορτηγό που μετέφερε πέτρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια εργασιών αποκατάστασης οδοποιίας, από άγνωστο λόγο, το φορτηγό που μετέφερε πέτρες για τον δρόμο ντελαπάρισε. Σ’ εκείνο το σημείο βρίσκονταν δύο εργάτες, ο ένας από τους οποίους πρόλαβε να τρέξει και έτσι να σωθεί.


Ο δεύτερος όμως, δυστυχώς, δεν πρόλαβε να φύγει με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τις πέτρες.

Πρόκειται για έναν 52χρονο κάτοικο Καρύστου, αλβανικής καταγωγής.


Ο άτυχος άντρας υπέστη πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καρύστου. Μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, δυστυχώς όμως κατέληξε.

Ο οδηγός του φορτηγού νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο Καρύστου.

Πηγή: tvstar.gr

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο! Εικόνα που σοκάρει!

Νέα τραγωδία που σοκάρει σημειώθηκε στο Ωραιόκαστρο, όπου ένας 26χρονος βρήκε τραγικόθάνατο έπειτα από τροχαίο ατύχημα!

Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του και ένας 20χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το μεσημέρι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ και έγινε απεγκλωβισμός τους από την πυροσβεστική.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο! Εικόνα που σοκάρει!Πηγή: oraiokastro24.gr