Αγωνία στα Τρίκαλα! Στο νοσοκομείο 4 παιδιά με...

Πολύ δύσκολες ώρες!

Αγωνία στα Τρίκαλα! Στο νοσοκομείο 4 παιδιά με...

Μετά από την εκδρομή οι μαθητές Δημοτικού σχολείου των Τρικάλων παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Τα παιδιά συμμετείχαν σε εκδρομή του σχολείου τους στη Βεργίνα την περασμένη Πέμπτη.

Έφαγαν σε συγκεκριμένη ταβέρνα και επιστρέφοντας 15-20 από αυτά εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Μάλιστα η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή για 4 από αυτά, τα οποία και κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτούν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Παγκράτι: Σκηνές θρίλερ! 17χρονος κατήγγειλε απαγωγή και ληστεία!

Θρίλερ επικράτησε στο Παγκράτι χθες το βράδυ! 17χρονος κατήγγειλε απαγωγή και ληστεία στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τον ακινητοποίησαν στον δρόμο την ώρα που περπατούσε στου Ζωγράφου. Τον έβαλαν σε πορτ-μπαγκαζ αυτοκινήτου και τον οδήγησαν με τη βία στο διαμέρισμά του.

Άνοιξαν με τα κλειδιά του ανήλικου την πόρτα και βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον 55χρονο πατέρα του, τη μητέρα του και τον μικρότερο γιο της οικογένειας.

Ο 55χρονος περιέγραψε στο OPEN TV, πώς έφτασε στο σημείο να παλέψει με τους ληστές, οι οποίοι τον τραυμάτισαν με μαχαίρια σε διάφορα σημεία του σώματος. Ένοικοι διπλανών πολυκατοικιών τρομοκρατήθηκαν από τις κραυγές βοήθειας και ρωτούσαν με αγωνία. Σοκαρισμένος ο 55χρονος προσπάθησε να προστατεύσει τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Πάνω στον πανικό τους οι δράστες εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας το όχημα διαφυγής τους.

Τραγωδία στο Κιλκίς: Θανατηφόρο τροχαίο με όχημα!

Θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη αυτοκίνητο, που φαίνεται ότι μετέφερε παράνομα μετανάστες, σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στον νομό Κιλκίς.

Το υπερφορτωμένο όχημα κινούταν στον επαρχιακό δρόμο Χέρσου – Ευζώνων, όταν στο ύψος του οικισμού της Ποντοηράκλειας κρίθηκε ύποπτο από αστυνομικούς που έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει.

Προς στιγμήν ο οδηγός φάνηκε να συμμορφώνεται στην υπόδειξη των αστυνομικών, αλλά στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Όπως έγινε γνωστό, αφού διήνυσε απόσταση περίπου 200 μέτρων, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Από το εσωτερικό του ανασύρθηκε νεκρός ο 35χρονος οδηγός, υπήκοος Συρίας, ενώ σώοι βγήκαν οι οκτώ μεταφερόμενοι μετανάστες, όλοι αιγυπτιακής καταγωγής, από τους οποίους o ένας μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 35χρονος είχε παραλάβει από σημείο της ενδοχώρας τούς μετανάστες και επρόκειτο, έναντι αμοιβής να τους μεταφέρει σε άλλη τοποθεσία!