Καλαμάτα: 39χρονη χτύπησε με μπαλτά τον σύζυγό της στο κεφάλι!

Υπήρξε μεγάλος καβγάς!

Καλαμάτα: 39χρονη χτύπησε με μπαλτά τον σύζυγό της στο κεφάλι!

Μία 39χρονη γυναίκα χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον σύζυγό της με μπαλτά στο κεφάλι!

Είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του ζευγαριού!

Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης με δύο σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι από μπαλτά μεταφέρεται ένας 46χρονος Καλαματιανός.

Αρχικά νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου διακομίστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί μετά από καβγά με την γυναίκα του, η οποία φέρεται πως ήταν και αυτή που τον χτύπησε.

Οι ίδιες πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από την Αστυνομία, αναφέρουν ότι η 39χρονη γυναίκα συνελήφθη και αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στην Ασφάλεια Καλαμάτας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει γιατί καβγάδισαν και πώς έφτασε να χτυπήσει τον σύζυγό της με τον μπαλτά.

Λαμία: Φαντάρος πήδηξε στο κενό από όροφο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να πήδηξε από τον πρώτο όροφο κτιρίου του ΚΕΥΠ, όμως προσγειώθηκε με τα πόδια γλυτώνοντας από σοβαρότερο τραυματισμό.

Επισήμως η αίτια που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό ο νεαρός στρατιώτης, παραμένει άγνωστη, οι πρώτες μαρτυρίες όμως κάνουν λόγο ότι πριν τη «βουτιά» μιλούσε στο τηλέφωνο με δικό του πρόσωπο και αμέσως μετά ανέβηκε στο περβάζι και πήδησε.

Η κατάστασή του ευτυχώς δεν εμπνέει ανησυχία.

Τραγωδία! Γυναίκα πέθανε μέσα στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά!

Τραγωδία σημειώθηκε σε πλοίο της γραμμής Χανιά - Πειραιά.

Η 77χρονη ταξίδευε από τα Χανιά σύμφωνα με το cretalive το βράδυ της Τετάρτης με το ΕΛΥΡΟΣ, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο Πλοίαρχος του επιβατηγού πλοίου ενημερώθηκε πως η γυναίκα έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης, λίγο πριν πιάσουν λιμάνι στον Πειραιά.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, η 77χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατό της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.