Τραγωδία Φάρσαλα: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το θάνατο του 20χρονου!

Πήδηξε από το αυτοκίνητο και...

Τραγωδία Φάρσαλα: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το θάνατο του 20χρονου!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 20χρονου στην τραγωδία στα Φάρσαλα.

Λεπτομέρειες από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης (14/5) έδωσε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας ο 17χρονος συλληφθείς και συνοδηγός του μοιραίου κλεμμένου ΙΧΦ, που εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο 2ο χλμ της οδού Φαρσάλων – Βόλου μετά από καταδίωξη του από αστυνομικούς.

Ο ανήλικος συνοδηγός φοβήθηκε και δεν τον άκουσε και αυτό του έσωσε τη ζωή…

Τραγωδία Φάρσαλα

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, όπως περιέγραψε κατά την απολογία του ο ανήλικος κατηγορούμενος, ο 20χρονος φίλος του και οδηγός του μοιραίου οχήματος, του είπε να πηδήσει από το αμάξι εν κινήσει αλλά εκείνος φοβήθηκε. Το αμάξι έφερε στροφές μέσα στον δρόμο πριν ανατραπεί, χωρίς ωστόσο εκείνος τελικά να πάθει το παραμικρό. Αντίθετα ο 20χρονος που πήδησε από το αμάξι είχε τραγική κατάληξη.

Το μεσημέρι της Τρίτης οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες που εμπλέκονται στην κλοπή του οχήματος από την περιοχή του Αχλαδίου, ηλικίας από 17 έως 25 χρόνων πέρασαν αυτόφωρο, με το Δικαστήριο να τους κρίνει ένοχους και να τους τιμωρεί με ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετη όμως αναστολή.

«Μια νεανική τρέλα κόστισε όχι μόνο δύο έτη φυλακής, αλλά και την τραγική απώλεια ενός 20χρονου παιδιού», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης των πέντε κατηγορούμενων, για να συμπληρώσει: «Θα πρέπει να καταλάβουν ότι ακόμη και μια απλή κλοπή μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία».

Τραγωδία στην Κέρκυρα: 16χρονο κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή του!

Μια τραγωδία συνταράσσει τις τελευταίες ώρες την Κέρκυρα, καθώς ένα ανήλικο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε οικοδομη στην περιοχή Κομμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη Κερκυραία 16 ετών περίπου έβαλε τέλος στη ζωή της με αυτοσχέδιο βρόγχο. Στο σημείο όπου εντοπίσθηκε το κορίτσι, έσπευσε το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή, αλλά ήταν ήδη αργά.

Η σορός έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα άφησε σημείωμα όπου αναφέρει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.