Αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρώ γυναίκα! Του φώναζε ότι είναι έγκυος! (Βίντεο)

Σκληρές εικόνες!

Αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρώ γυναίκα! Του φώναζε ότι είναι έγκυος! (Βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο με έναν αστυνομικό να σκοτώνει εν ψυχρώ μία γυναίκα, η οποία του φώναζε πως είναι έγκυος!

Οι σκληρές εικόνες από το βράδυ της Τρίτης (15/05) κάνουν τον γύρο του κόσμου!

Στο βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται η 44χρονη Πάμελα Τέρνερ να τσακώνεται με τον αστυνομικό στον οποίο λέει, μεταξύ άλλων, «με παρενοχλείς» και «πηγαίνω σπίτι μου».

Ωστόσο, τα πράγματα ξέφυγαν ακόμη περισσότερο με την Τέρνερ, σύμφωνα με τις Αρχές, να παίρνει το τέιζερ του αστυνομικού και σημαδεύει τη λεκάνη του.

Τη σκότωσε ενώ του φώναζε ότι είναι έγκυος

Το τραγικό τέλος της 44χρονης γράφτηκε λίγα μετά. Ο αστυνομικός βγάζει το όπλο του και η γυναίκα ακούγεται να φωνάζει «είμαι έγκυος». Οι πέντε πυροβολισμοί που ακούστηκαν μετά ήταν και αυτοί που της έκοψαν το νήμα της ζωής.

Δεν ήταν έγκυος λέει η αστυνομία

Η αστυνομία από την μεριά της ανακοίνωσε ότι η 44χρονη δεν ήταν έγκυος, χωρίς, πάντως, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες ενώ και τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Εκτός αυτού στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο αστυνομικός που πυροβόλησε υπηρετούσε 11 χρόνια στο τμήμα του Μπέιταουν, όπου συνέβη το περιστατικό, τονίζοντας ότι στο παρελθόν είχε ασχοληθεί ξανά με την Πάμελα Τέρνερ.

Καλλιθέα: Νεκρή 29χρονη μέσα σε διαμέρισμα! Την στραγγάλισαν!

Μία 29χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα, με τις Αρχές να «βλέπουν» στραγγαλισμός πίσω από τον θάνατό της!

Την 29χρονη βρέθηκε νεκρή από τη θεία της, μέσα στο σπίτι όπου έμενε στην οδό Σκοπευτηρίου στην Καλλιθέα.

Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης ή έντονα ίχνη έρευνας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία.

Το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της δημιουργείται γιατί αν και η 29χρονη δεν φέρει τραύματα από όπλο ή άλλο αντικείμενο, έχει στο λαιμό της εκχυμώσεις (μελανιές) που δείχνουν σαν ίχνη στραγγαλισμού.

Φως στις αιτίες του θανάτου της θα ρίξει η εξέταση της σορού της από τον ιατροδικαστή.

Για την ώρα, τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών. Σοκ προκάλεσε και ο θάνατος ενός 16χρονου ποδοσφαιριστή!

Τραγωδία! 4χρονο αγόρι κάηκε ζωντανό σε σπίτι!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγόρι μόλις τεσσάρων ετών στο Πρίτσαρντ της Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν για άγνωστους, το σπίτι που έμενε άρπαξε φωτιά.

Μέσα στο σπίτι τη στιγμή της πυρκαγιάς, ήταν μία γυναίκα και άλλα δύο παιδιά, πιθανόν η μητέρα και τα αδέρφια του 4χρονου αγοριού.

Η γυναίκα και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί η κατάστασή τους.

Θρήνος! Πέθανε 16χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής την ώρα της προπόνησης!

Σε ηλικία 16 χρόνων πέθανε ποδοσφαιριστής την ώρα της προπόνησης.

Το άτυχο παιδί έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο - Παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε

Σοκ στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, καθώς σήμερα το απόγευμα έχασε την ζωή του την ώρα της προπόνησης ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, πρόκειται για 16χρονο από την Συρία, ο οποίος συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας ΑΟ Πατίστα στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας Καλαμάτας (πρώην Σφαγεία). Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψης για τουλάχιστον 45 λεπτά χωρίς όμως επιτυχία.

Πηγή: eleftheriaonline.gr