Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Κουφοντίνας: Εξελίξεις με την υγεία του! Σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά την απεργία πείνας;

Η επίσημη ιατρική γνωμάτευση!

Δημήτρης Κουφοντίνας: Εξελίξεις με την υγεία του! Σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά την απεργία πείνας;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 15.05.2019 15:46

Εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα και έγινε γνωστό σε τι κατάσταση βρίσκεται, αλλά και πόσα κιλά έχει χάσει!

Η Ιωάννα Κούρτοβικ δικηγόρος του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, γνωστοποίησε την ιατρική γνωμάτευση.

Σύμφωνα με τη γνωμάτευση, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει απώλεια βάρους 12,5 κιλά, παρουσιάζει γενικευμένη αδυναμία, ορθοστατική υπόταση, αφυδάτωση, αυξημένη παρουσία οξέος στο αίμα και πτώση του Ph.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις έγινε γνωστό ότι δεν θα λάβει την αιτούμενη 7ης κατά σειρά άδεια, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ξεκίνησε απεργία πείνας.

Παράλληλα, η κυρία Κούρτοβικ αναφέρει ότι «από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου έχει δοθεί εντολή για αναγκαστική σίτιση την οποία αρνείται ο απεργός και ως προς την οποία, οι υπεύθυνοι γιατροί του νοσοκομείου θεωρούν ότι κωλύονται να εφαρμόσουν ενάντια στην θέλησή του», ενώ ζητεί νομοθετική λόγω ρύθμιση για το εν λόγω θέμα.

Να σημειωθεί πάντως, ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάφου Ξένη Δημητρίου δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα ασκήσει ή όχι αναίρεση στην ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου που έκοψε τη χορήγηση της 7ης άδειας στο Δημήτρη Κουφοντίνα.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Εξελίξεις με την υγεία του! Έχει χάσει πολλά κιλά από την απεργία πείνας!


Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα άδειας του!

Απορρίφθηκε το αίτημα άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα!

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλουαπέρριψε σήμερα την αίτηση του μέλους της 17 Νοέμβρη για χορήγηση της 7ης κατά σειράς άδειας.

Ειδικότερα ομόφωνα, με το υπ αριθμόν 93 του 2019 βούλευμα του απέρριψε για δεύτερη φορά τη χορήγηση τετραήμερης άδειας, καθώς οι δικαστές έκριναν ότι ο πολυισοβίτης «Λουκάς» της 17Ν δεν πληρoί τις προϋποθέσεις του νόμου για χορήγηση άδειας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας από την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου καθώς από τις 2 Μαΐου έχει ξεκινήσει απεργία πείνας.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίμα άδειας του

Δημήτρης Κουφοντίνας: Τον έβαλαν στο νεκροτομείο!

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Βόλο, βρέθηκε στο νεκροτομείο!

Ο τρομοκράτης της 17Ν έγραψε επιστολή!

Για τις συνθήκες διαμονής του στο νοσοκομείου του Βόλου όπου και νοσηλεύτηκε μετά από αδιαθεσία διαμαρτύρεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας σε επιστολή του προς τον διευθυντή του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, ο αρχιεκτελεστής της 17Ν διαμαρτύρεται για τις συνθήκες διαμονής του στο 2ο υπόγειο του νοσοκομείου Βόλου και ζητά να μεταφερθεί σε άλλη, πιο κατάλληλη, κλινική. Πρόσφατα μάλιστα έκανε και απεργία πείνας!

Μάλιστα στην επιστολή του τονίζει πως αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά του, θέλει να επιστρέψει στη φυλακή της Κασσαβέτειας όπου εκεί δεν θα δεχτεί παρακολούθηση από οποιονδήποτε γιατρό ή νοσηλευτή του νοσοκομείου Βόλου, σημειώνοντας πως «κάθε τέτοια προσπάθεια συνιστά βίαιη και αναγκαστική νοσηλεία η οποία δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη θέληση μου, στην οποία δεν συναινώ».

Σημειώνεται πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση για το αίτημα χορήγησης άδειας στον εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα στο δικαστικό μέγαρο Βόλου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Όλη η επιστολή του Δημήτρη Κουφοντίνα
«Προς τον Διευθυντή

Δέχτηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο σας, μετά από πιέσεις, προκειμένου να υπάρχει κατάλληλο νοσηλευτικό περιβάλλον (υποστήριξη νοσηλευτικού προσωπικού), δεδομένου ότι είμαι από 2/5 σε απεργία πείνας.

Οι συνθήκες διαμονής μου εδώ, στην αποθήκη του 2ου υπογείου του κτιρίου του νοσοκομείου, δίπλα από το νεκροτομείο, συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμό.

Γι’ αυτό

Ζητώ να μεταφερθώ άμεσα σε κατάλληλη κλινική του νοσοκομείου, ώστε να υπάρχει παρουσία νοσηλευτών υποβοήθησης στην κάλυψη των στοιχειωδών ατομικών αναγκών.

ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΗΛΩΝΩ

Ότι δεν θέλω να παραμείνω άλλο στο νοσοκομείο σας και δηλώνω και υπογράφω με κάθε ευθύνη μου ότι θέλω να επιστρέψω άμεσα στην ΕΑΚΝ Κασσαβέτειας, στο χώρο κράτησης μου και όπου θα συνεχίσω την απεργία πείνας.

ΚΑΙ

Μέχρι τότε δεν θα δεχθώ καμία επίσκεψη και παρακολούθηση από οποιονδήποτε γιατρό ή νοσηλευτή του νοσοκομείου σας, που θεωρώ εκ των προτέρων προσχηματική και προσβλητική και Δηλώνω ότι κάθε τέτοια προσπάθεια συνιστά βίαιη και αναγκαστική νοσηλεία η οποία δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη θέληση μου, στην οποία δεν συναινώ.

Η παρούσα δήλωση δεν στρέφεται σε καμία περίπτωση κατά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που κάνει ευσυνείδητα μέσα στις αντίξοες αυτές συνθήκες τη δουλειά του.

9/5/2019

Δημήτρης Κουφοντίνας, 2ο Υπόγειο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο κέντρο της Αθήνας! Καταστροφές σε καταστήματα!

Κύπρος: Ομολογία σοκ από τον «Ορέστη»! Την έπνιξε όταν έκαναν σ3ξ!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

Share