Φρίκη! Με αυτό τον τρόπο δολοφονήθηκε η 29χρονη στην Καλλιθέα!

Τι έδειξε τελικά το πόρισμα;

Φρίκη! Με αυτό τον τρόπο δολοφονήθηκε η 29χρονη στην Καλλιθέα!

Η τραγωδία στην Καλλιθέα συγκλονίζει με τις ραγδαίες εξελίξεις! Με αυτόν τον τρόπο δολοφονήθηκε η 29χρονη! Ποιο είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή;

Ο μηχανισμός του θανάτου της ήταν μία λεπτή γυναικεία ζώνη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της νεκρής.

Η νεκροψία – νεκροτομή στην 29χρονη από τη Γεωργία πραγματοποιήθηκε από τον κ. Ντιλέρνια και έδειξε ότι η νεαρή μητέρα στην Καλλιθέα έπεσε θύμα στραγγαλισμού διά βρόγχου.

Με αυτό τον τρόπο δολοφονήθηκε η 29χρονη στην Καλλιθέα!

Την αναζητούσε η οικογένειά της από την περασμένη Κυριακή. Το βράδυ της Τρίτης (14.5.20129) μπήκε στο σπίτι με κλειδαρά η θεία της και τη βρήκε νεκρή, ενώ στην κρεβατοκάμαρα εντοπίστηκαν ίχνη πάλης.

Μόλις βρήκε την 29χρονη νεκρή, αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τις έρευνες ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Όταν έφτασαν στο σπίτι στην Καλλιθέα οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι αν και το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού δεν ήταν αναστατωμένο, δεν συνέβαινε το ίδιο και με το υπνοδωμάτιο. Το γεγονός πως η κρεβατοκάμαρα ήταν ανάστατη οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το θύμα πάλεψε με τον δράστη.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι, κλείδωσε την πόρτα, είτε με κλειδί είτε με αντικλείδι.

Για ενδοοικογενειακή βία μιλούν κάτοικοι της περιοχής, καθώς η 29χρονη είχε καβγά με κάποιον την περασμένη Παρασκευή. Όλοι στη γειτονιά ήξεραν, κανείς τα στόματα παρέμεναν σφραγισμένα πλίσω από τις κλειστές πόρτες

Πηγή: athensmagazine.gr

Τραγωδία στην Ρόδο! Άνδρας πέθανε την ώρα που...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ρόδο. Άνδρας πέθανε την ώρα καβγά για μια θέση πάρκινγκ.

Για μία θέση στάθμευσης σε συνοικία της Ρόδου λογομάχησαν ένας 48χρονος αλλοδαπός και ένας 60χρονος με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 8.30 το βράδυ σε κεντρικό δρόμο συνοικίας της πόλης της Ρόδου.

undefined

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο 60χρονος ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 60χρονο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε η εισαγγελική και αστυνομική αρχή ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σημειώνεται πως οι συγγενείς του 60χρονου κατέθεσαν έγκληση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα σωματικής βλάβης κατά του 48χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη και χθες το μεσημέρι προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Στέλιο Αλεξανδρή.

Με εντολή εισαγγελέα παραγγέλθηκε η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο 48χρονος αλλοδαπός αφέθηκε ελεύθερος.