Σοκ! Έδεσαν σε δέντρο οικιακή βοηθό και την τιμώρησαν γιατί...

Αδιανόητο!

Σοκ! Έδεσαν σε δέντρο οικιακή βοηθό και την τιμώρησαν γιατί...

Σοκ προκαλεί η είδηση πως οικογένεια έδεσε σε δέντρο οικιακή βοηθό και την τιμώρησαν γιατί ξέχασε έπιπλο στον κήπο.

η 26χρονη Acosta Baruelo, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, εμφανίζεται σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, δεμένοι σε δέντρο στην αυλή της έπαυλης, ως τιμωρία επειδή ξέχασε να μεταφέρει στο εσωτερικό της έπαυλης, ένα μικρό ξύλινο τραπέζι που βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού.

Έδεσαν σε δέντρο οικιακή βοηθό

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού και εργοδότες της άτυχης εργαζόμενης, ο μηνιαίος μισθός της οποίας δεν ξεπερνά τα 500 δολάρια ΗΠΑ, θεώρησαν ότι το φως του ήλιου και η ζέστη που επικρατεί στην περιοχή θα έκαναν ζημιά στο πανάκριβο ξύλο από το οποίο είχε κατασκευαστεί το έπιπλο, αποφασίζοντας ότι ο ενδεδειγμένος τρόπος ώστε να τιμωρήσουν την οικιακή βοηθό για την αμέλειά της, ήταν να την αφήσουν δεμένη στον κήπο της έπαυλης, ώστε «να πάρει το μάθημά της».

Όπως είναι προφανές, η δημοσιοποίηση των επίμαχων φωτογραφιών έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι κατακεραυνώνουν τους απάνθρωπους εργοδότες της οικιακής βοηθού, ενώ τα βέλη τους στράφηκαν και προς τις αρχές του βασιλείου της Μέσης Ανατολής, οι οποίες δεν φάνηκαν πρόθυμες να εξετάσουν το περιστατικό και να τιμωρήσουν τους ιδιοκτήτες για τον βασανισμό της 26χρονης γυναίκας.

Έδεσαν σε δέντρο οικιακή βοηθό

Η μόνη αντίδραση που προέκυψε ήταν αυτή της πρεσβείας των Φιλιππίνων στη Σαουδική Αραβία, η οποία επικοινώνησε τόσο με την Baruelo όσο και με ομοεθνείς συναδέλφους της στην ίδια έπαυλη, καταφέρνοντας τελικά να την πείσει να φύγει από τη χώρα και να επιστρέψει στην πατρίδα της, όπου μίλησε δημόσια για όσα πέρασε στα χέρια των εργοδοτών της.

Ηλεία: Εικόνες σοκ μετά τον σεισμό! Βράχος έπεσε σε...

Εικόνες σοκ αντίκρισαν οι κάτοικοι στην Ηλεία μετά τον σεισμό που σημειώθηκε.

Οι καταστηματάρχες βρήκαν σε αρκετές περιπτώσεις τα εμπορευματά τους σκορπισμένα στο πάτωμα ή στα ράφια, ρωγμές σε σπίτια και καταστήματα και σε μια περίπτωση πτώση βράχου μετά τα 4,7R από το βουνό του Κατακόλου σε αυλή σπιτιού.

Οι τρεις σεισμοί που σημειώθηκαν προχθές μετά το απόγευμα στην περιοχή του Κορακοχωρίου και Λεβεντοχωρίου με μεγαλύτερο αυτόν των 4,7R άφησαν ζημιές πίσω τους στο Κατάκολο.

Τα φαινόμενα έχουν ανησυχήσει τους κατοίκους, που φοβούνται για την εξέλιξή τους.

undefined

undefined

Σε κάποια καταστήματα μπουκάλια με διάφορα είδη έπεσαν από τα ράφια και έσπασαν, ενω σε άλλα έπεσαν μικρά και μεγαλύτερα αντικείμενα όπως σουβενίρ αντίγραφα αρχαίων δοχείων και άλλα, που έσπασαν.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κατακόλου, Οδυσσέας Κολόσακας, σημείωσε ότι «… υπήρχαν πολλές ζημιές σε καταστήματα εμπόρων τόσο σε κτιριακό επίπεδο όσο και σε υλικές ζημιές. Είμαστε όλοι σε επαγρύπνηση καθώς φοβόμαστε για χειρότερα. Ελπίζουμε να αποζημιωθούν οι ζημιές που υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα καταστήματα, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Οι περισσότεροι έχουμε επικοινωνήσει με μηχανικούς και περιμένουμε έως το τέλος της ημέρας να έχουμε νεότερα όσο αφορά για το εάν τα κτίρια μπορούν να φιλοξενούν τις επιχειρήσεις ή όχι. Έχουμε μάθει να ζούμε με τους σεισμούς στην περιοχή και δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί ιδιαίτερα. Τα καινούργια κτίρια είναι ενισχυμένα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Το θέμα είναι με τα παλαιότερα κτίρια αλλά και με τον πανικό που μπορεί να προκληθεί. Ήδη έχουμε ζητήσει από τον κόσμο όσο μπορεί να μένει έξω και μακριά από τζαμαρίες ή αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά».

Δείτε φωτογραφίες:

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

TAGS