Καλάματα: Ραγδαίες εξελίξεις στη δίκη για το θάνατο του εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο!

Τι συμβαίνει με τους 7 κατηγορούμενους;

Καλάματα: Ραγδαίες εξελίξεις στη δίκη για το θάνατο του εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δίκη του θανάτου του εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα.

Αναβλήθηκε εκ νέου σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, η δίκη των επτά κατηγορουμένων για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 53χρονου εικονολήπτη το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου.

Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 10 Φεβρουαρίου του 2020!

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τις συνθήκες διεξαγωγής του σαϊτοπόλεμου, την οποία κάνει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Καλαμάτα: Θρήνος στην κηδεία του άτυχου εικονολήπτη! Τραγικές φιγούρες η σύζυγό και τα παιδιά του! (Βίντεο)

Σήμερα το απόγευμα έγινε η κηδεία του άτυχου εικονολήπτη που πέθανε στον σαϊτοπόλεμο. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία, η σύζυγος του και τα δυο του παιδιά.

Σε κλίμα οδήνης, δόθηκε το τελευταίο αντίο.

Η οικογένεια του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι του λένε το τελευταίο αντίο. Φίλοι συγγενείς και συνεργάτες βρέθηκαν στο νεκροταφείο. Παρών στην κηδεία ήταν και ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, παρά το ξέσπασμα που είχε κάνει ένας από τους δυο γιους του εικονολήπτη, μετά τις δηλώσεις του, αλλά και πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Στην κηδεία δεν υπήρξαν κάμερες, μιας και η σύζυγός και τα παιδιά του δεν ήθελαν να καλυφθεί τηλεοπτικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Καλαμάτα: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 7 συλληφθέντες για τον θάνατο του εικονολήπτη!

Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι επτά άνδρες που είχαν συλληφθεί για τον θάνατο του εικονολήπτη στο σαϊτοπόλεμο.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, οι επτά οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, και έλαβαν αναβολή για την προσεχή Παρασκευή.

Κατ’ αυτό το διάστημα θα παραμείνουν ελεύθεροι, καθώς δεν επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της κράτησης.