Βόμβα με τα διπλώματα οδήγησης! Πόσο βαθιά θα πρέπει να βάζουμε το χέρι στην τσέπη;

Σας ενδιαφέρει!

Βόμβα με τα διπλώματα οδήγησης! Πόσο βαθιά θα πρέπει να βάζουμε το χέρι στην τσέπη;

Βόμβα έσκασε με τα διπλώματα οδήγησης, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, θα πρέπει να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μιλώντας στο Open ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης, Παναγιώτης Χαρμπής, ανέφερε πως μέχρι τώρα το κόστος άξιζε τα 600-640 ευρώ, ωστόσο με το νέο σύστημα η τιμή των παράβολων αυξήθηκε, ενώ με την απουσία του εκπαιδευτή από το όχημα εξέτασης έχει μπει και ένα ασφάλιστρο, το οποίο αυτομάτως ανεβάζει όλο το κόστος.

Χαρακτηριστικά ο κ. Χαρμπής είπε «και κανένα μάθημα επιπλέον να μην χρειαστεί να κάνει ο υποψήφιος οδηγός, το κόστος που ανεβαίνει είναι 160 ευρώ. Αν θέλει να κάνει και μερικά επιπλέον μαθήματα, τότε το κόστος αυξάνεται κατά 300 ευρώ. Φτάνει, δηλαδή, λίγο πιο κάτω από 1.000 ευρώ».

Έκτακτο! Τροχαίο ξανά στην Πατησίων, 7 μέρες μετά την τραγωδία....

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην οδό Πατησίων στο ύψος του σταθμού του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια., μόλις μια εβδομάδα μετά από εκείνο που στοίχισε την ζωή σε μια γυναίκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα ταξί και ένα ΙΧ όχημα.


Από τη σύγκρουση έχει δημιουργηθεί μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιον τραυματισμό.

Τροχαίο Πατησίων φωτογραφίες

Τροχαίο Πατησίων: Συγκλονίζει η γυναίκα που τραυματίστηκε! Εικόνες σοκ! (Βίντεο)

Σοκ προκαλεί το τροχαίο στα Πατήσια! Συγκλονίζει η γυναίκα που τραυματίστηκε!

Οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στο φανάρι με αποτέλεσμα να χτυπήσουν σοβαρά δυο γυναίκα που βρισκόντουσαν στο πεζοδρόμιο.

Η άτυχη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που έγινε στην Πατησίων μίλησε μπροστά στην κάμερα για όσα συνέβησαν! Πραγματικά σοκάρει η εικόνα της άτυχης γυναίκας από τα τραύματα της.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" μίλησε η μια από τις δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν..

Η γυναίκα δήλωσε ότι έχει απώλεια μνήμης και δεν θυμάται τίποτα από το τροχαίο στην Πατησίων.. Η γυυναίκα είχε έρθει διακοπές στην χώρα της αλλά η μοίρα της επιφύλασσε άλλα πράγματα. Είχε βγει έξω για βόλτα γιατί έφευγε το βράδυ για Αγγλία..

Οι γιατροί όταν ξύπνησε της είπαν ότι έγινε ένα ατύχημα που την έφερε σε αυτή την κατάσταση. Για έναν μήνα θα παραμείνει στο νοσοκομείο εξαιτίας των τραυμάτων και καταγμάτων που έχει.

Η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη από της άλλης γυναίκας που είναι πιο σοβαρά.

Όταν ξύπνησε δεν είχε την τσάντα και το τηλέφωνο της και δεν μπορούσε να ειδοποιήσει κανέναν.

Δείτε το βίντεο: