Έκτακτο! Κλειστοί οι σταθμοί Κεραμεικός και Μεταξουργείο!

Τι συνέβη;

Έκτακτο! Κλειστοί οι σταθμοί Κεραμεικός και Μεταξουργείο!

Κλειστοί είναι εδώ και λίγη ώρα οι σταθμοί του μετρό Μεταξουργείο και Κεραμεικός.

Οι σταθμοί έκλεισαν έπειτα από εντολή της αστυνομίας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτή την ώρα σημειώνονται επεισόδια στο ύψος της Γεωπονικής Σχολής μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων με αφορμή την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, στον Κολωνό.

Πηγή: iefimerida.gr

Τροχαίο σοκ στην Βασ. Σοφίας! Όχημα κόπηκε στη μέση!

Τροχαίο σοκ σημειώθηκε στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα προς Κηφισιά το απόγευμα της Παρασκευής. Ένα όχημα κόπηκε στη μέση.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα και μία μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ατύχημα υπάρχουν τραυματίες.Τα οχήματα συγκρούστηκαν ομόρροπα και από τη σφοδρότητα εκσφενδονίστηκαν θραύσματα σε μεγάλη απόσταση, ενώ τα ίδια μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία από την αριστερή λωρίδα, με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

undefined

undefined

Τραγωδία στην Εγνατία οδό! Νεκρός σε τροχαίο ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Εγνατία οδό! Νεκρός σε τροχαίο ατύχημα ένας άνδρας.

Πως συνέβη το μοιραίο γεγονός;

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ημαθία,το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 76χρονου άνδρα.

Στις 14.40, στο 234ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων εντός της σήραγγας 10, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα, Δ.Χ.Ε., όταν ο οδηγός ενός ταξί με έδρα την Κοζάνη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έπεσε σε τοίχο της σήραγγας και ακινητοποιήθηκε εκτός αυτής.

undefined

Από την σύγκρουση έχασε την ζωή του ο 76χρονος συνοδηγός, ενώ ο 68χρονος οδηγός μεταφέρθηκε τραυματίας στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

undefined