Θρήνος! Διαιτητής κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Θρήνος! Διαιτητής κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε!

Τραγωδία με θύμα έναν 31χρονο διαιτητή σημειώθηκε σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Βολιβίας, αφού κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε!

Ο Victor Hugo Hurtado ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Always Ready και Oriente Petrolero, η οποία διεξαγόταν στις Άνδεις, σε υψόμετρο σχεδόν 4.000 μέτρων, στο Δημοτικόμ στάδιο El Alto.

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 47ο λεπτό, όταν ο 31χρονος ρέφερι κατέρρευσε στο χορτάρι. Παίκτες και ιατρικό τιμ έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Λίγα λεπτά μετά, ο Βίκτορ Ούγκο Χουρτάδο μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον γιατρό της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος τον εξέτασε επί τόπου και ενημερώθηκε από συναδέλφους του για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο, ο 31χρονος υπέστη έμφραγμα στο γήπεδο και παρ' ότι εκείνη τη στιγμή κατάφερε να μείνει ζωντανός, υπέστη και δεύτερο έμφραγμα στο νοσοκομείο, με συνέπεια να μην αντέξει και να καταλήξει. Έχετε διαβάσει και αυτό; Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Στο χειρουργείο με διάτρηση στομάχου!

Θλίψη: Πέθανε ο Λουκάς Κούσουλας!

Πέθανε, σε ηλικία 90 ετών, ο συγγραφέας, ποιητής και φιλόλογος, ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων, Λουκάς Κούσουλας.

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εκφράζει τα συλλυπητήριά του

«Φιλόλογος, που υπηρέτησε στη Μέση Εκπαίδευση, ο Λουκάς Κούσουλας εμφανίστηκε στον χώρο της ποίησης το 1955 στο περιοδικό «Νέα Πορεία» της Θεσσαλονίκης. Ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων, έχει εκδώσει δοκίμια, ποιήματα και διηγήματα, ενώ συνεργάστηκε με τις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Η Καθημερινή», καθώς και με πολλά λογοτεχνικά περιοδικά («Νέα Εστία», «Η Λέξη», «Το Δένδρο», «Πλανόδιον», κ.ά.)» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.

Για τον θάνατο του Λουκά Κούσουλα η Εταιρεία Συγγραφέων σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Βαθιά καλλιεργημένος και ευφυής, ο Λουκάς Κούσουλας εμφανίστηκε στον χώρο της ποίησης τη δεκαετία του 1950 και από τότε ποτέ δεν έπαψε να παρεμβαίνει με τον παιγνιώδη και αντισυμβατικό του λόγο και με δοκίμια, ποιήματα και διηγήματα, στη σύγχρονη λογοτεχνική ζωή του τόπου. Μακριά πάντα από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά βαθιά βυθισμένος στις λογοτεχνικές αναζητήσεις, δίδαξε κυριολεκτικά και μεταφορικά, τη γλώσσα αλλά και την ανατροπή της σε μαθητές και φιλολόγους (μεταξύ άλλων και ως καθηγητής στην επιμόρφωση φιλολόγων). “Εγώ ό,τι έμαθα και ό,τι γράφω το έμαθα διαβάζοντας συναδέλφους λογοτέχνες”, όπως δήλωνε ο ίδιος, μην παραλείποντας να τονίζει πόσο σημαντική είναι η αίσθηση του χιούμορ στη φιλολογία, αλλά και στην αντίληψη της ζωής, εν γένει. Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας».

Mακάβριο θέαμα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο!

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισε τουρίστας στην Κρήτη, όπου βρήκε έναν κρεμασμένο άνδρα σε δένδρο!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ελαφονήσι Χανίων!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ένας Αμερικανός που βρίσκεται για διακοπές στο νησί, κολύμπησε μέχρι το νησάκι που βρίσκεται απέναντι από την παραλία.

Όπως περπατούσε, αντίκρισε σε δέντρο, απαγχονισμένο έναν άνδρα!

Αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές μέσω του 112 και αυτή την ώρα, τέσσερις πυροσβέστες από το ΠΚ Καντάνου καθώς και αστυνομικοί, σπεύδουν στο σημείο.