Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτοί οι οδηγοί δεν θα πληρώνουν διόδια από την Πέμπτη!

Μήπως είστε και σεις ένας από αυτούς;

Αυτοί οι οδηγοί δεν θα πληρώνουν διόδια από την Πέμπτη!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 20.05.2019 18:25

Δείτε ποιοι οδηγοί δεν θα πληρώνουν διόδια από την Πέμπτη 23 Μαΐου!

Μπορεί να είστε ένας απ΄ αυτούς!

Την απαλλαγή από τις 23 Μαΐου των κατοίκων του δήμου Ωρωπού και της κοινότητας Βαρνάβα από την πληρωμή όλων των διοδίων (μετωπικά και πλευρικά) ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέλευση κατοίκων στο Καπανδρίτι.

Η απαλλαγή θα ισχύσει μέχρι το τέλος του 2022 όταν και θα ολοκληρωθεί η εφαρμογή του νέου συστήματος ηλεκτρονικών διοδίων.

Παράλληλα, ο Σπίρτζης ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου, τα δρομολόγια του προαστιακού προς Χαλκίδα θα εκτελούνται ανά μισή ώρα κατά τις ώρες αιχμής και ανά μια ώρα την υπόλοιπη ημέρα.

Κρήτη: Πνίγεται από αφρικανική σκόνη αυτή τη στιγμή!

Πνίγεται από αφρικανική σκόνη αυτή τη στιγμή η Κρήτη!

Έκτακτη προειδοποίηση από την Διεύθυνση Υγείας!

Μεγάλη προσοχή από σήμερα Δευτέρα έως και την Πέμπτη, ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες

Αύξηση της συγκέντρωσης αιωρούμενων σωματιδίων και αφρικανικής σκόνης από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη 23 Μαΐου υπάρχει στην Κρήτη σύμφωνα με την ενημέρωση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Περιφέρειας Κρήτης για «κινητοποίηση» αερίων μαζών από την Αφρική προς τη Κρήτη τις επόμενες ημέρες.

Η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας και ο Μανόλης Λουμπούνης ιατρός διευθυντής Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ στη Διεύθυνση Υγείας Περιφέρειας Κρήτης ο οποίος βρίσκεται στη διάθεση κάθε πολίτη στο τηλέφωνο 2813-410259, συνιστούν στους πολίτες: «'Ατομα αυξημένου κινδύνου: χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, μόνιμη η παροδική παροχή οξυγόνου, αναπνευστική ανεπάρκεια όλα τα στάδια: αποφυγή παραμονής σε εξωτερικούς χώρους, παραμονή μόνο σε κλειστούς εσωτερικούς και επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό για παροχή επί πλέον οδηγιών. Προσοχή και για τα άτομα με καρδιακές παθήσεις. Επίσης άτομα με γνωστό ιστορικό αναπνευστικής αλλεργίας: περιορισμός παραμονής και αποφυγή σωματικής άσκησης και δραστηριότητας σε εξωτερικούς χώρους μέχρι την λήξη του φαινομένου. Συνεννόηση με τον κατάλληλο ιατρό για πιθανή παροχή θεραπευτικής αγωγής».

Για τους υγιείς ενήλικες συνιστούν μείωση παραμονής και δραστηριότητας σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να παρουσιασθούν αναπνευστικές δυσκολίες άγνωστες μέχρι εκείνη τη στιγμή, ενώ στα παιδιά σε σχολική ηλικία την αποφυγή εξόδου στους προαύλιους χώρους των σχολείων και κλιματισμός των εσωτερικών των σχολείων, για περιορισμό της σκόνης και στο εσωτερικό. Τα παιδιά με γνωστό ιστορικό αλλεργίας η αναπνευστικής δυσχέρειας να έχουν επαφή με τον παιδίατρό τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση μεγαλύτερη προσοχή φαίνεται ότι χρειάζονται η Δυτική και η Ανατολική Κρήτη, δηλαδή Χανιά και 'Αγιος Νικόλαος

Αυτοκτονία Καλογρέζα: Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι από τον κρεμασμένο άντρα στο μπαλκόνι!

Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι από τον κρεμασμένο άντρα στο μπαλκόνι! Η αυτοκτονία που σοκάρει στην Καλογρέζα!

Στο σημείωμα γράφει ότι κέρδισε ένα μεγάλο ποσό σε τυχερό παιχνίδι και του το έκλεψαν - Αναφέρεται στα παιδιά του και αποχαιρετάει όσους τον αγάπησαν

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία περιγράφει στο σημείωμα που άφησε ο άντρας που σήμερα βρέθηκε κρεμασμένος στην Καλογρέζα. Ο 87χρονος είχε κρεμαστεί από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Στο σημείωμα που άφησε περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και αναφέρεται σε 4 άτομα που με τις πράξεις τους τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Οπως ισχυρίζεται, είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι 1 εκατομμύριο ευρώ αλλά του τα έκλεψαν και του κάνουν μαύρη τη ζωή.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει.


Και καταλήγει: «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Αυτοκτονία Καλογρέζα: Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι από τον κρεμασμένο άντρα στο μπαλκόνι!

protothema.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μας αφορά όλους! Αυτά είναι τα τρόφιμα που θα αγοράζουμε φθηνότερα από σήμερα!

Έκτακτο: Μεγάλη φωτιά τώρα στην Μεταμόρφωση!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά στο Youweekly.gr

Share