Αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα!

Πού έπεσε;

Αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα!

Ένα αεροσκάφος συνετρίβη πέφτοντας στη θάλασσα, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το αν επέβαιναν επιβάτες εκτός από το πλήρωμα!

Είχε προορισμό το Ανόβερο!

Συγκεκριμένα ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στη Βόρεια Θάλασσα, ενώ πετούσε με προορισμό το Ανόβερο.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το νησί Wangerooge στη Βόρεια Θάλασσα. Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας. Ο 44χρονος πιλότος του αεροσκάφους αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής ανακοίνωσε η αστυνομία, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Zeit.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν επέβαιναν και άλλα άτομα στο αεροσκάφος που συνετρίβη.

Συντριβή αεροπλάνου σε εμπορικό κέντρο! (Βίντεο)

Αεροπλάνο συνετρίβη σε εμπορικό κέντρο προκαλώντας τον τρόμο! Τα βίντεο και οι φωτογραφίες σοκάρουν!

Το κατάστημα ήταν κλειστό τη στιγμή της συντριβής.

Πολεμικό αεροσκάφος συνετρίβη σε κτίριο με καταστήματα, κοντά στην αεροπορική βάση March Air Reserve Base, στο Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνιας, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα F-16 το οποίο προφανώς υπέστη μηχανική βλάβη, με συνέπεια να καταπέσει μέσα σε κατοικημένη περιοχή, κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση.

Ο πιλότος του πολεμικού αεροσκάφους πρόλαβε και χρησιμοποίησε τη λειτουργία της εκτόξευσης καθίσματος πριν τη συντριβή, με αποτέλεσμα να γλιτώσει τη ζωή του.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μέσα από το κατάστημα:

Το F-16 κατέπεσε σε κτίριο του εμπορικού κέντρου Opportunity Way στο Ριβερσάιντ, το οποίο βρίσκεται 80 χιλιόμετρα ανατολικά του Λος Άντζελες. Ο πιλότος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της αεροπορικής βάσης, όπου νοσηλεύεται. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της βάσης, είναι καλά στην υγεία του και δεν κινδυνεύει.

Η τοπική αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο, όπου διενήργησε έλεγχο για τυχόν τραυματίες ή νεκρούς. Το εμπορικό κατάστημα ήταν κλειστό τη στιγμή της συντριβής του F-16, ενώ δεν υπήρχαν υπάλληλοι στο σημείο. Οι δραματικές ώρες που πέρασαν στην πτήση Αθήνα-Ηράκλειο!

 Συντριβή αεροπλάνου σε εμπορικό κέντρο! (Βίντεο) Συντριβή αεροπλάνου σε εμπορικό κέντρο! (Βίντεο)