Τροχαίο σοκ στην Ρόδο: Μπάρα έκοψε στη μέση αυτοκίνητο! Σκληρές εικόνες!

Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα! Σε κατάσταση σοκ οι διασώστες του ΕΚΑΒ!

Τροχαίο σοκ στην Ρόδο: Μπάρα έκοψε στη μέση αυτοκίνητο! Σκληρές εικόνες!

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Ρόδο και οι εικόνες από το διαλυμένη αυτοκίνητο είναι σκληρές, αφού μπάρα το έκοψε στη μέση.

Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία για το νησί της Ρόδου, σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 11 το πρωί στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου- Λίνδου, λίγο μετά τη διασταύρωση για Ασγούρου.

Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα, κάτω απο συνθήκες που διερευνά η τροχαία Ρόδου, «καρφώθηκε» στο προστατευτικό κιγκλίδωμα στη δεξιά μεριά του δρόμου, με αποτέλεσμα τμήμα του μεταλλικού στηθαίου, να διεμβολήσει το αυτοκίνητο και να περάσει σε απόσταση αναπνοής απο την οδηγό, βγαίνοντας έτσι στο πίσω μέρος!

Απο τα συντρίμια του αυτοκινήτου, διερχόμενοι οδηγοί έβγαλαν σε κατάσταση σοκ τη νεαρή οδηγό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Στο σημείο διακόπηκε η κυκλοφορία για αρκετή ώρα, ενώ η τροχαία της Ρόδου, διενεργεί έρευνα και συγκεντρώνει καταθέσεις για το πως ακριβώς σημειώθηκε το νέο τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να κοστίσει μια ακόμη ζωή.

Πηγή: Rodiaki.gr

Τροχαίο σοκ! Ένας νεκρός και 60 τραυματίες!

Τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι 60 στη Γερμανία.

Οπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ μερικοί τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στη Λειψία την Κυριακή (19/05), σύμφωνα με την Αστυνομία. Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγο καιρό καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε σημειωθεί τροχαίο με τρένο και φορτηγό.

Με ελικόπτερα οι τραυματίες στα νοσοκομεία


Το τροχαίο δυστύχημα έγινε αργά το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο A9, κοντά στη Λειψία, και τα αίτιά του είναι άγνωστα μέχρι στιγμής, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε και πάνω από 60 τραυματίστηκαν, οι επτά σοβαρά, πρόσθεσε.

Φωτογραφίες εικονίζουν το λεωφορείο, πεσμένο στη μια πλευρά, με την καμπίνα του να έχει διαπεραστεί από τμήμα μεταλλικού διαχωριστικού κιγκλιδώματος. Πολλά ελικόπτερα έσπευσαν στο σημείο για να διακομίσουν τραυματίες σε νοσοκομεία.

Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 74 άνθρωποι, εκτελούσε δρομολόγιο από το Βερολίνο στο Μόναχο. Ανήκε στη γερμανική εταιρεία Flixbus, που προσφέρει δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες