Έγκλημα στην Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονία της 29χρονης! Προφυλακιστέος ο...

Αρνείται τα πάντα!

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονία της 29χρονης! Προφυλακιστέος ο...

Ραγδαίες εξελίξεις με το έγκλημα στην Καλλιθέα και τη δολοφονία της 29χρονης!

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο φερόμενος ως δράστης!

Στη γραμμή της άρνησης της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας που σχετίζεται με τη στυγερή δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στην Καλλιθέα, κινήθηκε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του στην 21η τακτική ανακρίτρια ο 32χρονος Γεωργιανός. Ωστόσο, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, μάλλον δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα καθώς αμέσως μετά την απολογία του, πήρε το δρόμο για τη φυλακή, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος. Μάλιστα, έξω από το δικαστικό κτίριο τον κατηγορούμενο περίμενε ο 11χρονος γιος του. Εκείνος μόλις τον είδε τον αγκάλιασε και του είπε πως είναι αθώος. Ζήτησε μάλιστα από το παιδί του να μην πιστεύει όσα λέγονται και να κάνει υπομονή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 32χρονος κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας δυο παιδιών. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να ανέφερε στην απολογία του πως με τη σύντροφό του προσπαθούσαν «να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

Σε ό,τι αφορά στην ημέρα που έλαβε χώρα το έγκλημα, ο 32χρονος φέρεται να ανέφερε πως είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι του θύματος για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και εν συνεχεια αποχώρησε επιστρέφοντας στο σπίτι του στα Πετράλώνα.

Όπως φερεται να είπε, δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα καθώς η σύζυγός του, του κατέβασε η ίδια κάτω στην είσοδο την 6χρονη κόρη τους. Αναφερόμενος στις τεταμένες σχέσεις που είχε με τη εν διαστάσει σύζυγο του επισήμανε πως «προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

Για κενά που περιπλέκουν την υπόθεση, έκανε λόγο ο συνήγορος του 32χρονου. Η άτυχη 29χρονη είχε βρεθεί από συγγενικό της πρόσωπο νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα. Ο δράστης φέρεται να τη στραγγάλισε με μια ζώνη και εν συνεχεία με τα χέρια του.

Διπλή τραγωδία στην Κρήτη! Σκότωσε την σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε!

Μια διπλή τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη! Ένας άντρας, σκότωσε την σύζυγό του και την συνέχεια αυτοκτόνησε!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας στη Χαλέπα Χανίων έκανε το μοιραίο λάθος!

Στο σημείο αυτή την ώρα βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ζευγάρι Ελλήνων από 45 μέχρι 50 ετών.

Κρήτη: Κακοποίησαν ανήλικη μαθήτρια! Εμφανίστηκε γεμάτη μώλωπες στο σχολείο!

Μία νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Χανίων στην Κρήτη, όπου μία μαθήτρια εμφανίστηκε στο σχολείο της γεμάτη μώλωπες!

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή μία καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της και αναφέρει πως μία μαθήτρια γυμνασίου κακοποιήθηκε από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μαθήτρια πήγε στο σχολείο φέροντας μώλωπες σε όλο της το σώμα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, η ίδια φορούσε κουκούλα στο κεφάλι καθώς δεν ήθελε όλοι να δουν πως την είχαν κουρέψει.

Για την κατάσταση του παιδιού ενημερώθηκε η διευθύντρια του σχολείου που προσέγγισε το παιδί και όταν το ρώτησε τι συνέβαινε αυτό της αποκάλυψε πως ο θετός του πατέρας έκοψε τα μαλλιά του πολύ κοντά με το ζόρι, ενώ, όπως διαπιστώθηκε έφερε και μώλωπες.

Αμέσως ενημερώθηκε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων αλλά και η αστυνομία.

Μάλιστα, για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και ο θετός πατέρας της μαθήτριας ο οποίος ζει στην Αθήνα και αναχώρησε εσπευσμένα για τα Χανιά.