Ελένη Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης δολοφόνος απείλησε υπάλληλο των φυλακών! «Θα σε σφάξω...»

Σάλος στις φυλακές!

Ελένη Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης δολοφόνος απείλησε υπάλληλο των φυλακών! «Θα σε σφάξω...»

Σάλος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι ο Ρόδίτης δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη απείλησε υπάλληλο των φυλακών! «Θα σε σφάξω...» του είπε χωρίς ίχνος φόβου!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά όταν βγήκε εκτός ελέγχου έσπασε γυαλιά και απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν μπροστά του. "Θα σε σφάξω" του έλεγε προκαλώντας αναταραχή μέσα στις φυλακές Γρεβενών, όπως αναφέρθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star.

Στην πτέρυγα αμέσως σήμανε συναγερμός έτσι ώστε ο κρατούμενος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη να ηρεμήσει για να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Διαβάστε και αυτό: Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Απίστευτη εξέλιξη! Οι συγγενείς του Ροδίτη φέρονται να...

Ο Ροδίτης πέρασε και πάλι πειθαρχικό συμβούλιο καθώς οι κανόνες μέσα στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί.

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της!

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία μίλησε στο STAR για την αδικοχαμένη κόρη της.

Συγκλόνισε με τα λόγια της. Η μητέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μίλησε στην κάμερα του Star και πραγματικά ράγισε καρδιές με τα λόγια της.

Είναι το πρώτο Πάσχα, που θα κάνουν χωρίς το κορίτσι τους, το οποίο δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

"Πολύ πίκρα… Πολύ μεγάλος καημός… Δε θέλω να σκέφτομαι ότι δε θα την ξαναδώ γιατί μου έρχεται τρέλα μεγάλη και μίσος", λέει με δάκρυα στα μάτια.

Ελένη Τοπαλούδη δολοφονία

Το ερώτημά της είναι ένα: "Πώς μπόρεσαν να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα; Την πέταξαν ζωντανή…".

Όπως λέει με πόνο ψυχής, οι πιο δύσκολες ώρες έρχονται τα βράδια, "γιατί ταυτίζομαι με αυτά που πέρασε"."Δε θέλω ούτε Πάσχα να έρθει, ούτε στην Ανάσταση να πάω. Για μένα η ζωή μου έχει τελειώσει", ψελλίζει, κοιτώντας με παράπονο τις φωτογραφίες της Ελένης. Είναι πλέον η μόνη της παρηγοριά. Ο μόνος τρόπος να βλέπει και να μιλά με το κοριτσάκι της, που της το στέρησαν.

Θυμίζουμε πως ο Ροδίτης ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενούς του στις φυλακές των Γρεβενών!