Ανείπωτη θλίψη στην Φθιώτιδα: Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι!

Ποια ήταν τα αίτια του θανάτου της;

Ανείπωτη θλίψη στην Φθιώτιδα: Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι!

Ανείπωτη θλίψη στην Φθιώτιδα με την τραγική είδηση του θανάτου ενός 3χρονου κοριτσιού.. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη νεκρή..

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο το μεσημέρι της Πέμπτης (23/05) στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς χωρίς τις αισθήσεις του.

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την περιοχή της Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα την Τιθορέα.

undefined

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το μικρό αγγελούδι ήταν νεκρό πριν φτάσει στα επείγοντα του νοσοκομείου με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλά τον θάνατο του.

Ακόμη δεν είναι γνωστά τα αίτια θανάτου, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα οφείλεται σε σύνδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaNOW ήταν το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την ίδια οικογένεια -αλβανικής καταγωγής- μιας και πριν τρία χρόνια είχαν χάσει ένα ακόμη παιδί από το ίδιο σύνδρομο.

Προανάκριση για το ζήτημα διενεργεί το Α.Τ Αμφίκλειας.

Με πληροφορίες από: lamianow.gr

Σοκ: Δεκατετράχρονο κορίτσι αυτοκτόνησε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Νεκρό είναι το κορίτσι που έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για ένα δεκατετράχρονο κορίτσι που για άγνωστο λόγο αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του..

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων το κορίτσι μπήκε στο σταθμό επικυρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του- οι κινήσεις του, δηλαδή, δεν έδειξαν ότι είχε αποφασίσει να κάνει ό,τι επακολούθησε. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το κορίτσι ασχολιόταν με το κινητό του τηλέφωνο λίγο πριν πέσει στις γραμμές και την παρασύρει ο συρμός.

Κατά τις ίδιες, πάντοτε, μαρτυρίες, λίγη ώρα μετά την τραγωδία ένας νεαρός έφτασε στο σταθμό και ζητούσε εναγωνίως να τον αφήσουν να περάσει: Μου είπε ότι "βουτάει", επαναλάμβανε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της τραγωδίας. Επί τόπου έσπευσαν δώδεκα πυροσβέστες που έκαναν την επιχείρηση του απεγκλωβισμού για να διαπιστώσουν όμως, ότι το κορίτσι είχε χάσει τη ζωή του. Σοκ είχε προκαλέσει και η αυτοκτονία στην Καλογρέζα!

Πηγή: protothema.gr