Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Είχε σχέση με 43χρονο! - «Με την θέλησή της» λέει ο ίδιος !

Βρέθηκε σημείωμα!

Αυτοκτονία 14χρονης  στο Μοσχάτο: Είχε σχέση με 43χρονο! - «Με την θέλησή της» λέει ο ίδιος !

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία με την υπόθεση αυτοκτονίας της 14χρονης στο Μοσχάτο, καθώς διατηρούσε σχέση με 43χρονο!

Τι ισχυρίζεται ο ίδιος;

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία (όπως όλα δείχνουν) μιας 14χρονης, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης, έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο σταθμού του Μοσχάτο.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη διατηρούσε σχέση με έναν αρκετά μεγαλύτερό της άνδρα, ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στην ευρύτερη περιοχή όπου διέμενε.

«Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε χθες σύμφωνα με πληροφορίες του ο ιδιοκτήτης καταστήματος μίνι μάρκετ.

Η κόρη του 43χρονου ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη
Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως η κόρη του συγκεκριμένου άνδρα φέρεται να ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη.

Οι γονείς είχαν καταλάβει και πως κάτι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο άνδρα. Ετσι ο πατριός της πήγε στο ψιλικατζίδικο που διατηρεί ο 43χρονος όπου εκεί τους βρήκαν να ερωτοτροπούν.

Τους έπιασε επ' αυτοφώρω ο πατριός της
Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο πατριός της κοπέλας τους έπιασε επ’ αυτοφώρω και προκλήθηκε επεισόδιο. Κατά ορισμένες μάλιστα πληροφορίες, ο πατριός της κοπέλας χειροδίκησε κατά του άνδρα που διατηρούσε σχέση με την 14χρονη.

Η καταγγελία για αποπλάνηση ανηλίκου
Η μητέρα του κοριτσιού και ο πατριός της χθες κατήγγειλαν την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Κατόπιν αυτού, σήμερα ο άνδρας επρόκειτο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου, γεγονός που εκτιμάται ότι ενέτεινε την ψυχολογική πίεση στην κοπέλα.

Το σημείωμα που βρέθηκε επάνω της
Η 14χρονη φαίνεται ότι επηρεάστηκε έντονα από την κατάσταση και σε μια στιγμή ιδιαίτερης φόρτισης, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, επάνω της βρέθηκε σημείωμα, το οποίο αναφέρεται «στη μεγάλη της αγάπη, τον Δ.».

Σε σοκ οι γονείς του κοριτσιού στον «Ευαγγελισμό»
Για τον απεγκλωβισμό της σορού της 14χρονης, επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με οχήματα, ενώ οι γονείς του κοριτσιού, βρίσκονται στον «Ευαγγελισμό» σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οπως είπαν, είδαν την κοπέλα να ασχολείται αρκετά με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα, ένας νεαρός που ήταν φίλος της, έτρεξε προς το σημείο, ζήτησε να μιλήσει με τις Αρχές, πλησίασε τους αστυνομικούς και τους ανέφερε: «Τι έγινε; Η κοπέλα μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

Πηγή: iefimerida.gr

Καλλιθέα: Αυτή είναι η 29χρονη που βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο διαμέρισμά της!

Σοκάρει το φρικτό έγκλημα στην Καλλιθέα, με την 29χρονη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (14/05) η θεία της αποφασίζει να πάει σπίτι της, διότι η κοπέλα ήταν εξαφανισμένη για δύο ημέρες. Μόλις μπήκε με τη βοήθεια κλειδαρά ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ανέλαβε τις έρευνες διαπίστωσε πως το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, όμως ήταν το δωμάτιο της 29χρονης.

Η εικόνα "έδειχνε" πως η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τον δράστη, αφού όπως είπε και ο ιατροδικαστής, στραγγαλίστηκε. Μια λεπτή δερμάτινη ζώνη που βρέθηκε κοντά της φαίνεται πως ήταν το φονικό όπλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε. Εντύπωση στους αστυνομικούς προκάλεσε και το γεγονός ότι ο δράστης φεύγοντας κλείδωσε την πόρτα.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της 29χρονης που κάνουν λόγο για έντονους καβγάδες και ενδοοικογενειακή βία. «Την Παρασκευή έγινε μια πολύ μεγάλη φασαρία, έσπαγαν ποτήρια, τζάμια και σήμερα μάθαμε ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Οι Αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την 29χρονη.

Στο σημείο να τονίσουμε, ότι η 29χρονη, είχε χωρίσει με τον σύζυγό της, ενώ κρατούσε σχέσεις μαζί του λόγω των παιδιών τους. Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είδαμε για πρώτη φορά την 29χρονη κοπέλα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: