Σάλος με τον Παπά βγαλμένο από την κόλαση! Πότισε με λευκαντικό 50.000 ανθρώπους!

βρέφη και ενήλικες τα θύματα του!

Σάλος με τον Παπά βγαλμένο από την κόλαση! Πότισε με λευκαντικό 50.000 ανθρώπους!

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον Παπά βγαλμένο από την κόλαση, αφού πότισε με λευκαντικό βρέφη και ανήλικες για να τους θεραπεύσει.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του, λέγοντας πως το μόνο που ήθελε ήταν να βοηθήσει τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, «θαυματουργή θεραπεία» για την ελονοσία και τον HIV «βάφτιζε» πάστορας από το Νιου Τζέρσι το λευκαντικό που χορηγούσε σε 50.000 ανθρώπους στην Ουγκάντα σύμφωνα με την Espresso.

Ο 52χρονος Ρόμπερτ Μπάλντουιν μαζί με τον Βρετανό Σαμ Λιτλ, ο οποίο συγχρηματοδοτούσε το project, χορηγούσε σε βρέφη και ενήλικες διάλυμα διοξειδίου του χλωρίου, μια επιβλαβή ουσία που, σύμφωνα με τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, προκαλεί ναυτία, διάρροια και συμπτώματα βαριάς αφυδάτωσης.

Ο πάστορας φέρεται ότι μετέφερε με πλοία το «θαυματουργό μεταλλικό διάλυμα», όπως το ονόμαζε στην Αφροικανική χώρα,όπου είχε εκπαιδεύσει 1.200 κληρικούς να το χορηγήσουν στους πιστούς μετά την κυριακάτικη λειτουργία, προσφέροντας τους smartphone για ανταλλαγή.

Θρίλερ! 6 νεκροί από επίθεση μέσα σε εκκλησία!

Θρίλερ με την επίθεση μέσα σε εκκλησίας και 6 νεκρούς.

Έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένας ιερέας, σκοτώθηκαν όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ μέσα σε μια καθολική εκκλησία στο Νταμπλό, στην επαρχία Σανματένγκα της βόρειας Μπουρκίνα Φάσο, όπως έγινε γνωστό από πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Γύρω στις 9 το πρωί, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, η ομάδα των ενόπλων εισέβαλε στον ναό της κοινότητας. "Άρχισαν να πυροβολούν τους πιστούς που προσπαθούσαν να διαφύγουν", είπε ο δήμαρχος του Νταμπλό, Ουσμάν Ζόνγκο. Οι δράστες "κατάφεραν να ακινητοποιήσουν κάποιους από τους πιστούς. Σκότωσαν πέντε (από αυτούς). Ο ιερέας που τελούσε τη λειτουργία σκοτώθηκε επίσης", πρόσθεσε.

undefined

Σύμφωνα με μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας η επίθεση διαπράχθηκε από "μια ομάδα περίπου 20-30 ενόπλων ανδρών".

«Εβαλαν φωτιά στην εκκλησία, μετά πυρπόλησαν καταστήματα και ένα μικρό καφέ-μπαρ. Πήγαν κατόπιν στο κέντρο υγείας, έψαξαν τον χώρο και έκαψαν το αυτοκίνητο του αρχινοσοκόμου. Στην πόλη επικρατεί κλίμα πανικού. Οι άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους, δεν κινείται τίποτα. Τα καταστήματα έκλεισαν. Είναι ουσιαστικά μια νεκρή πόλη», είπε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας, οι αρχές ενημερώθηκαν γύρω στις 10 και στάλθηκαν ενισχύσεις από τη γειτονική κοινότητα Μπαρσαλόγκο, που απέχει περίπου 45 χιλιόμετρα.

Πηγή: iefimerida.gr

TAGS