Έκτακτο! Αγνοείται γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας!

Τραγικές στιγμές! Στην δημοσιότητα το πρόσωπο του!

Έκτακτο! Αγνοείται γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας!

Πριν από λίγες ώρες έσκασε η είδηση πως γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας αγνοείται και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της κάνει προσπάθειες να τον βρει.

Ο Κώστας Μάστορας 62 χρόνων, χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Τετάρτη 3 Απριλίου. Οδηγούσε ένα γκρι Opel Corsa , μοντέλο 2008, με αριθμό κυκλοφορίας ΙΖΥ 7592 που μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί. Όσο η έρευνα του «Τούνελ» προχωρούσε σε βάθος για τον αγνοούμενο συνάνθρωπο μας, αποκαλύφθηκε η τραγωδία που βίωσε…

Ο μονάκριβος γιος του, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα, σε ηλικία μόλις 20 χρόνων… Ο ίδιος δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του και σχεδόν καθημερινά επισκεπτόταν το μνήμα του στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων. Εκεί συναντήθηκε για τελευταία φορά με τη σύζυγο του πριν χαθούν τα ίχνη του.

Έρευνες μέσα στη νύχτα…

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή για ένα αυτοκίνητο όμοιο με του αγνοούμενου που βρισκόταν σταθμευμένο σε ένα από τα πάρκινγκ της Ουρανούπολης στη Χαλκιδική, σήμανε συναγερμό στο «Τούνελ». Πρόθυμα οι υπάλληλοι παρά το προχωρημένο της ώρας έλεγξαν σε ένα από αυτά, με αρνητικό αποτέλεσμα. Άμεσα ειδοποιήθηκε και το αστυνομικό τμήμα Καρυών προκειμένου να ελεγχθούν τα στοιχεία στο γραφείο έκδοσης διαμονητηρίου του Αγίου Όρους και να διαπιστωθεί αν ο αγνοούμενος επιχειρηματίας βρίσκεται εκεί. Πληροφορίες από την Αθήνα αλλά και από άλλες πόλεις για ένα Opel Corsa διασταυρώθηκαν μες στη νύχτα, αλλά δεν οδήγησαν στα ίχνη του επιχειρηματία.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ», ο αδελφός του απηύθυνε έκκληση στους τηλεθεατές να βοηθήσουν την οικογένεια. Ανέφερε πως ο αγνοούμενος δεν είχε δάνεια στο όνομα του, ούτε αντιμετώπιζε κάποια έντονη οικονομική πίεση.


Πρόσφατα άνοιξε τον φούρνο του με τη βοήθεια των συγγενών του σε μια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του ακολουθώντας την παράδοση της οικογένειας. Παρά τις δικές του ανησυχίες, η επιχείρηση του είχε ανοδική πορεία…

Η εικόνα στο σπίτι του αγνοούμενου…

Τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του, μπέρδεψαν τους ερευνητές… Τα κλειδιά του ήταν πάνω στην εξώπορτα, τα ρούχα του κρεμασμένα στη ντουλάπα και το σπίτι τακτοποιημένο. Από την άρση απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου προέκυψε πως η τελευταία κλήση πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο σε συγγενικό του πρόσωπο από την περιοχή της Κυψέλης το μεσημέρι που εξαφανίστηκε.

Μετά την 1η Απριλίου που πλήρωσε το προσωπικό του στο φούρνο που διατηρούσε στο Γαλάτσι, δεν υπήρξε καμία κίνηση. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αγνοούμενος δεν φαίνεται να ταξίδεψε με πλοίο ή αεροπλάνο, ενώ το αυτοκίνητο του δεν καταγράφηκε στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών. Αρνητική ήταν η απάντηση από νοσοκομεία και ευαίσθητες υπηρεσίες.

Βίντεο –ντοκουμέντο…

«Στεναχώρια, πόνος, μελαγχολία ένα τεράστιο γιατί, αγωνία…». Μέσα σε λίγες λέξεις ο αδελφός του αγνοούμενου επιχειρηματία Κώστα Μάστορα περιέγραψε στο «Τούνελ» τα όσα βιώνουν οι συγγενείς του. Το μόνο που ζητούν είναι ένα σημάδι ζωής του.

«Όποια κι αν είναι η επιλογή του, είναι σεβαστή. Απλά ας δώσει ένα σημάδι, περισσότερο για την ηλικιωμένη μάνα μας…», είπε εμφανώς συγκινημένος. Το ερασιτεχνικό βίντεο που λίγο πριν την εξαφάνιση του τράβηξε μια συνάδελφος του στον φούρνο του την ώρα που ετοίμαζαν τα ψωμιά της ημέρας, έμελλε να είναι δραματικά προφητικό… «Για να έχω ένα ενθύμιο», ακούστηκε να λέει η εργαζόμενη και κείνος παρότρυνε όλη την ομάδα: «Χαμογελάστε…».


Για χρόνια ο αγνοούμενος διατηρούσε φούρνο και γνώριζε καλά τη δουλειά. Ο χαμός του παιδιού του, τον βύθισε στη θλίψη και για ένα διάστημα παραιτήθηκε απ’ όλα. «Οι συγγενείς τον στηρίζαμε. Ήμασταν δίπλα του και του δίναμε ελπίδα να συνεχίσει στη ζωή», ανέφερε ο αδελφός του. Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπάρχει το ενδεχόμενο να παγιδεύτηκε κάπου, απάντησε: «Παντού πάει το μυαλό μας. Ανησυχούμε και μας τρομάζει αυτή η σιωπή…», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχασε το παιδί του και έχασε τα πάντα…»

Ο αδελφός του αγνοούμενου τον περιέγραψε σαν έναν συμπονετικό, καλοσυνάτο και ευχάριστο άνθρωπο, που δεν είχε διαφορές με κανέναν… Το μόνο που τον γονάτιζε ήταν η απέραντη θλίψη του για το χαμό του γιου του. «Ο Κώστας έζησε το χειρότερο που θα μπορούσε να βιώσει ένας γονιός. Τον θάνατο του παιδιού του. Ήταν ο μονάκριβος του, τον έχασε σε τροχαίο κοντά στην Ηγουμενίτσα, το 2007. Σπούδαζε μηχανολόγος ηλεκτρολόγος αεροσκαφών στην Πάτρα. Ήταν μόλις είκοσι χρονών…», είπε ο Μιλτιάδης Μάστορας στο «Τούνελ».

«Ήταν ο καλύτερος, πρόσχαρος, χαμογελαστός με το προσωπικό και τους πελάτες, σωστός τις υποχρεώσεις του», είπε γι αυτόν στο «Τούνελ», εργαζόμενη στον φούρνο του. Η ίδια είχε παρατηρήσει πως τις τελευταίες μέρες πριν χαθεί, φαινόταν αγχωμένος και στεναχωρημένος, καθώς αγωνιούσε για την πορεία της επιχείρησης του. Όμως μέσα του είχε φωλιάσει για τα καλά ο πόνος.


Υπάλληλος του κοιμητηρίου που βρίσκεται το μνήμα του γιου του, γνώριζε τον αγνοούμενο επιχειρηματία. Όπως είπε στην εκπομπή, πήγαινε καθημερινά εκεί και αντάλλαζαν μια καλημέρα. Το μνήμα επισκεπτόταν και η πρώην σύζυγος του, ενώ σχεδόν καθημερινά συναντούσαν ο ένας τον άλλο εκεί.

Πηγή: anikolouli.gr

Θρήνος στα Σπάτα! Νεκρός ο...

Θρήνος επικρατεί στα Σπάτα, αφού βρήκε τραγική κατάληξη ο άνδρα που αγνοείτο και έψαχνε και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της.

Ο σκελετός του Θανάση Πέτσα 66 χρόνων, εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή σχεδόν ένα χρόνο μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του.

Η εξέταση DNA αποκάλυψε την ταυτότητα του και οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου του.

Ο Πέτσας ήταν προϊστάμενος για χρόνια του δικαστικού τμήματος του τελωνείου Λαυρίου και πήγαινε συχνά στα δικαστήρια σαν μάρτυρας κατηγορίας σε δύσκολες υποθέσεις. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε αναβληθεί ένα ανάλογο δικαστήριο.

undefined

Αγνοείτο από την Παρασκευή 16 Μαρτίου του 2018, από το σπίτι του στα Σπάτα.

Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του, ο στενός φίλος και δικηγόρος του Γιάννης Γιαννάκης. Ο ίδιος είχε πει τότε: «Δεν θα έστηνε ποτέ από μόνος του μια εξαφάνιση. Ο Θανάσης ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικός, γαλαντόμος και διάφανος στην κοινωνική του ζωή. Γνωρίζω πως δεν ενημέρωνε την οικογένεια του σχετικά με τα επαγγελματικά του».

Ανέφερε ακόμα πως ο 66χρονος δεν είχε πει σε κανέναν πως δέχτηκε απειλές, ούτε έδειχνε να φοβάται. Σύμφωνα με τους φίλους που ήταν μαζί του το βράδυ πριν εξαφανιστεί, ο Πέτσας γύρω στις 21:30-22:00 το βράδυ, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Από τα συμφραζόμενα οι φίλοι του κατάλαβαν πως μιλούσε με κάποιον άνδρα και του είπε «θα τα πούμε αύριο στις έξι και μισή».

Από το σπίτι του που δεν παρουσίαζε σημάδια αναστάτωσης, έλειπαν τα κλειδιά του, το πορτοφόλι με την ταυτότητα του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ή οικονομικά.

Για την εξαφάνιση του είχε σημάνει Silver Alert.

Πηγή: anikolouli.gr