Ισχυρή φωτιά σε πλοίο με 130 τραυματίες!

Απίστευτες εικόνες!

Ισχυρή φωτιά σε πλοίο με 130 τραυματίες!

Ισχυρή φωτιά ξέσπασε σε πλοίο με αποτέλεσμα να υπάρξουν 130 τραυματίες.

Πως ξεκίνησε η πυρκαγιά;

Φλόγες ξέσπασαν σήμερα σε ένα φορτίο πλοίου, που περιείχε και χημικά στο λιμάνι Λαέμ Τσαμπάνγκ που βρίσκεται στα ανατολικά της Ταϊλάνδης.

Οι υπεύθυνοι του λιμανιού αναγκάστηκαν να απομακρύνουν τους εργαζόμενους, αλλά και να κλείσουν προσωρινά τρεις αποβάθρες, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Περισσότεροι από 130 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μερικοί παραπονέθηκαν για ενόχληση στα μάτια και στον λαιμό, ενώ άλλοι είχαν μία αίσθηση ότι καίγονταν το δέρμα τους.

Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί, σύμφωνα με το υπουργείο Δημόσιας Υγείας.

Κόκκινες φλόγες και πυκνός μαύρος, αλλά και λευκός καπνός έβγαιναν από το νοτιοκορεατικό πλοίο KMTC Hongkong Co., στην διάρκεια του σημερινού πρωινού, αλλά και μέχρι νωρίς το απόγευμα στην αποβάθρα Α2, σύμφωνα με δηλώσεις της διοίκησης του λιμανιού.

Συναγερμός! Φωτιά στο Πέραμα! Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Φωτιά ξέσπασε στο Πέραμα και σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα έπιασε πυρκαγιά σε πλοίο που βρίσκεται στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα ιπτάμενο δελφίνι που ήταν για εργασίες συντήρησης, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Παράλληλα στο σημείο πηγαίνει και ένα πυροσβεστικό πλοιάριο.

undefined

Δραματικά ντοκουμέντα για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι! Σοκάρουν οι διάλογοι!

Σοκάρουν οι διάλογοι που μαρτυρούν την κόλαση που επικρατούσε στο Μάτι κατά την διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς, όπως αποκαλύπτει το ΣΚΑΪ.

Σχεδόν δέκα μήνες μετά την πυρκαγιά στο Μάτι όπου θρηνήσαμε 100 ανθρώπους, ακόμη παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για το τι ακριβώς συνέβη...