Σοκαριστικό! Αθλήτρια τραυματίζεται σοβαρά και χάνει τις αισθήσεις της την ώρα αγώνα!

Ξέσπασαν σε κλάματα οι συμπαίκτρια της! Έντρομοι παρακολουθούσαν οι θεατές!

Σοκαριστικό! Αθλήτρια τραυματίζεται σοβαρά και χάνει τις αισθήσεις της την ώρα αγώνα!

Σοκαριστικό είναι βίντεο με αθλήτρια να τραυματίζεται σοβαρά και να χάνει τις αισθήσεις της την ώρα που έπαιζε σε αγώνα.

O σοβαρός τραυματισμός αθλήτριας σε αγώνα σόφτμπολ για το πρωτάθλημα του NCAA μεταξύ του Τέξας και του Λονγκχόρνς «πάγωσε» το αίμα των θεατών αλλά και εκατομμυρίων τηλεθεατών που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Η πανέμορφη πίτσερ του Τέξας Μιράντα Έισιξ που είναι και το μεγάλο αστέρι της ομάδας έριξε τη μπάλα στην Ελίσα Μπράουν στην κορυφή του inning.

Η κάτσερ του Λόνγκχορνς χτύπησε τη μπάλα και η Μπράουν προσπάθησε γρήγορα να πετάξει τη μπάλα στη δεύτερη βάση αλλά από λάθος η βολή της δεν πήρε καθόλου καμπύλη τροχιά. Έφυγε ευθεία και με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο πρόσωπο της συμπαίκτριας της. Η Έισιξ αιφνιδιάστηκε και από το δυνατό χτύπημα έχασε τις αισθήσεις της.

Οι θεατές αλλά και οι αθλήτριες σοκαρίστηκαν με τον τραυματισμό του μεγάλου αστέρα του Τέξας που την αποκαλούν «άγγελο» λόγω ομορφιάς αλλά και των ικανοτήτων της στην ομάδα.

Ξέσπασαν σε κλάματα

Για αρκετή ώρα παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα καθώς διάχυτη ήταν η ανησυχία ακόμα και για τη ζωή της. Οταν μεταφέρονταν με φορείο στο νοσοκομείο δέχτηκε παρατεταμένο χειροκρότημα ενώ η κάτσερ των Λόνγκχορνς αλλά και συμπαίκτριες της Έσιξ ξέσπασαν σε κλάματα από την ένταση των στιγμών.

Κακώσεις και κάταγμα στη μύτη

Η πανέμορφη Έισιξ στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της και αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» καθώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκαν σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο κάταγμα στη μύτη αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς όλα θα είναι περαστικά. Σίγουρα όμως θα χάσει τους αγώνες της υπόλοιπης σεζόν.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο αγώνας συνεχίστηκε Οι Λόγκχορνς εκμεταλεύτηκαν το σοκ στην ομάδα της Αλαμπάμα κι ενώ έχαναν με 4-0 κατάφεραν να νικήσουν με 7-5 αποκτώντας προβάδισμα με 3 νίκες.

Σκληρό βίντεο: Αθλητής της άρσης βαρών σπάει το πόδι του προσπαθώντας να σηκώσει 250 κιλά!

Ένα πολύ σκληρό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Πρωταγωνιστής, αθλητής της άρσης βαρών που σπάει το πόδι του προσπαθώντας να σηκώσει 250 κιλά!

Ο Γιαροσλάβ Ραντασκέβιτς βρισκόταν στο Ευρασιατικό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών όταν υπέκυψε κάτω από το κολοσσιαίο βάρος στο γυμναστήριο του Καμπαρόβσκ στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας.

Στο βίντεο, η ομάδα του αφαιρεί τα στηρίγματα και ο Ραντασκέβιτς χαμηλώνει, καταφέρνοντας να κρατήσει για δευτερόλεπτα το τεράστιο βάρος προτού τα πόδια του τελικά λυγίσουν και σπάσει το ένα από αυτά. Τελικά, υπέστη σύνθετο κάταγμα στην κνήμη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως δήλωσε, θα χρειαστεί μακρά αποκατάσταση και δεν θα είναι πλέον σε θέση να εργαστεί ως personal trainer και πρόσθεσε πως αντιμετωπίζει τεράστια δυσκολία στην πληρωμή λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων και των υπέρογκων ιατρικών εξόδων. Έχετε δει και αυτό το βίντεο ανατριχίλα; Πεντάχρονη υπνοβατεί και πέφτει από τον 11ο όροφο!


Η στιγμή που σπάει το πόδι του Ρώσου αθλητή


Ο αθλητής δήλωσε στο Amur: «Προετοιμαζόμουν γι’ αυτούς τους αγώνες εδώ και πολύ καιρό και ήμουν σίγουρος πως θα τα πάω καλά. Αποδεικνύεται πως πριν από δύο εβδομάδες το πόδι μου άρχισε να τραυματίζεται. Νόμιζα ότι ήταν απλά ένα τράβηγμα, οπότε δεν έδωσα προσοχή. Πήρα παυσίπονα, προπονήθηκα και προετοιμάστηκα. Πίστευα ότι θα περνούσε από μόνο του». Δείτε το σκληρό βίντεο:

TAGS