Τραγικές στιγμές για κορυφαίο προπονητή! Τον ακρωτηρίασαν!

Πολύ δύσκολες ώρες!

Τραγικές στιγμές για κορυφαίο προπονητή! Τον ακρωτηρίασαν!

Τραγικές στιγμές περνάει κορυφαίος προπονητής, αφού μετά από μόλυνση που έπαθε χρειάστηκε να τον ακρωτηριάσουν.

Συγκεκριμένα οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο του πόδια!

Ο θρυλικός προπονητής της Ρόζεμποργκ, Νιλς Άρνε Έγκεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λόγω μίας μόλυνσης οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο του πόδια!

Την θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο αθλητικός διευθυνής της ομάδας του Τροντχάιμ, Στιγκ Ίνγκε Μπιόρνεμπι, μιλώντας στο TV3: «Ο Νιλς Άρνε προσβλήθηκε από μία μόλυνση και ο ακρωτηριασμός ήταν απαραίτητος. Όμως ήταν πάντα μαχητής και είναι σε καλή διάθεση. Σίγουρα θα έρθει ξανά στο γήπεδο»

Δύσκολες ώρες για κορυφαίο ποδοσφαιριστή μετά το έμφραγμα που υπέστη!

Δύσκολες ώρες περνάει κορυφαίος ποδοσφαιριστής μετά το έμφραγμα που υπέστη την ώρα της προπόνησης.

Ο ίδιος πρόκειται να ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του, αφού φοβάται το χειρότερο.

Σύμφωνα με πορτογαλική εφημερίδα, ο Ίκερ Κασίγιας μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να ανακοινώσει το πως κρεμάει την φανέλα του λόγω της περιπέτειας που είχε με την υγεία του.

Ικέρ Κασίγιας εμφράγμα

Ωστόσο, όπως αναφέρεται η ομάδα θα προσφέρει πόστο στον Κασίγιας, μετά την απόσυρση του από το γήπεδο.

Ικέρ Κασίγιας εμφράγμα

Στο χειρουργείο γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Την πόρτα του χειρουργείου πρόκειται να περάσει ο ποδοσφαιριστής.

Τι συνέβη με την υγεία του;

Ο ποδοσφαιριστής μπαίνει στο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα.

Ο Μιχάλης Μπακάκης, διεθνής αμυντικός της Ενωσης είχε ενημερώσει τον ομοσπονδιακό προπονητή Αγγελο Αναστασιάδη ότι την Τρίτη 21 Μαΐου θα μπει για προγραμματισμένο χειρουργείο για αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό στους κοιλιακούς.

Στο χειρουργείο γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή!

Ο ποδοσφαιριστής είχε γράψει ιστορία!

Ο λόγος για τον Βούλγαρο Ντίνκο Ντερμεντζίεφ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 77 ετών και ήταν γνωστός και ως “Τσίκο”.

Ο Ντίνκο Ντερμεντζίεφ έχασε τη μάχη για τη ζωή, την 1η Μαΐου 2019, ένα μήνα πριν από τα γενέθλιά του. Ο εκλιπών, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με φωτεινές σελίδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, παίκτης και προπονητής της ομάδας Μπότεφ Πλόβντιβ (Botev Plovdiv), είχε πέσει σε κώμα για ένα μήνα, έπειτα από επιπλοκές που είχε από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η σορός του «Τσίκο» θα εκτεθεί στις 4 Μαΐου σε λαϊκό προσκύνημα στο γήπεδο Kolodruma στο Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) από τις 10 το πρωί, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την ίδια μέρα, στη 1.30 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο κοιμητήριο του Πλόβντιβ.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της UEFA, επισημαίνεται ότι η Βουλγαρία θρηνεί το θάνατο ενός εξαιρετικού και ταλαντούχου παίκτη.

Ο «Τσίκο» σκόραρε 19 γκολ σε 59 εμφανίσεις της Βουλγαρίας από το 1962 μέχρι το 1977, παίζοντας στα παγκόσμια πρωταθλήματα FIFA το 1962, το 1966 και το 1970, μαζί με άλλους αγαπημένους παίκτες, όπως ο Γκεόργκι Ασπαρούχοφ, ο Ντιμιτάρ Γιακίμοφ, ο Νίκολα Κότκοφ και ο Ντίμιταρ Πένεφ.

Σε όλη του τη ζωή, ο Ντίνκο Ντερμεντζίεφ ήταν «αφοσιωμένος» στην Μπότεφ Πλόβντιβ, ως παίκτης και ως προπονητής της παλαιότερης βουλγαρικής ποδοσφαιρικής ομάδας (ιδρύθηκε το 1912).