Εκλογές 2019: Μαλλιοτράβηγμα για την Ελένη Λουκά! Σε ποια έκανε «ντου»;

Προκάλεσε πανικό!' Έτρεχε να γλιτώσει η....

Εκλογές 2019: Μαλλιοτράβηγμα για την Ελένη Λουκά! Σε ποια έκανε «ντου»;

Εκλογές 2019 χωρίς την Ελένη Λουκά απλά δεν γίνονται! Σε ποια έκανε ντου για... μαλλιοτράβηγμα;

Σε γυμνάσιο στο Αιγάλεω άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, φεύγοντας όμως, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, έγινε κάτι που δεν είχε υπολογήσει.

Την ώρα που έβγαινε από το εκλογικό κέντρο, την περίμενε η Ελένη Λουκά, η οποία άρχισε να την αποκαλεί «δολοφόνο» και «Σκοπιανή». Την απομάκρυναν άνδρες που συνόδευαν την περιφερειάρχη και αστυνομικοί.

Η Ελένη Λουκά
Η Ελένη Λουκά

Εκλογές 2019: Ψήφισαν Τσίπρας και Μητσοτάκης! Ποιος δεν βρήκε ούτε ένα μέλος εφορευτικής επιτροπής;

Ψήφισαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις σημερινές εκλογές 2019! Ποιος όμως δεν βρήκε ούτε έναν εκλογικό αντιπρόσωπο;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή....

Στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει στην Κυψέλη, έφτασε λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Τώρα ψηφίζουμε, θα τα πούμε μετά», είπε στους δημοσιογράφους προσερχόμενος.


«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα, Δημοκρατίας, που οι πολίτες αποφασίζουν. Είναι και μέρα ευθύνης των πολλών, του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους, να επικυρώσει, να εγκρίνει, να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης της οικονομίας και να μην επιτρέψει σε κανέναν, την επόμενη ημέρα να τα πάρει πίσω», είπε ο πρωθυπουργός.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν «θα τα ξαναπούμε σύντομα εδώ;», ο κύριος Τσίπρας απάντησε : «Την άλλη Κυριακή σίγουρα», εννοώντας τον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας των Αυτοδιοικητικών εκλογών όπου απαιτηθεί.


Όσο περίμενε να ψηφίσει ο κύριος Τσίπρας συνομίλησε με πολίτες που περίμεναν ή είχαν μόλις ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα. Υπενθυμίζεται ότι το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα από τα οποία δεν έχει εμφανιστεί κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά η εκλογική διαδικασία διεξάγεται με τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τους δύο γραμματείς.

Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Με χειροκροτήματα, επευφημίες και αιτήματα για ... σέλφι!

Υπό τις επευφημίες πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά.

Μπήκε στο εκλογικό τμήμα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Προηγουμένως ανταποκρίθηκε χαμογελαστός στα αιτήματα για σέλφι.

Αλέξης Τσίπρας: Δύσκολες ώρες για τον Πρωθυπουργό! Τι συνέβη;

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Αλέξης Τσίπρας, μια ανάσα από τις εκλογές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα περίπου 20 ατόμων πέταξε μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βρίσκονται στην οδό Καλλιδρομίου!

Στην συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο χωρίς να σημειωθεί κάποιο άλλο περιστατικό.