Θρήνος στην Κρήτη! Άνδρας έπεσε νεκρός την ώρα Αστυνομικού ελέγχου!

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που "σβήνει" στα χέρια τους!

Θρήνος στην Κρήτη! Άνδρας έπεσε νεκρός την ώρα Αστυνομικού ελέγχου!

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη μετά τον άνδρα που έπεσε νεκρός την ώρα αστυνομικού ελέγχου.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στο κέντρο των Χανίων, όταν ένας 65χρονος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στον δρόμο, την ώρα που του διενεργούταν αστυνομικός έλεγχος.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής ο 65χρονος κινούταν με το όχημα του επί της πλατείας 1866, όταν άνδρες της Αστυνομίας του διενήργησαν τυπικό έλεγχο, όπου ο άτυχος άνδρας αρχικά ένιωσε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σωριάστηκε στο οδόστρωμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων βρίσκονταν στο σημείο.

Όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, ο 65χρονος καταγράφεται να πέφτει στον δρόμο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Από τα απομονωμένα καρέ του βίντεο, φαίνεται λίγο αργότερα να σπεύδουν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβαν τον 65χρονο και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή με τη βοήθεια απινιδωτή. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Πηγή: zarpanews.gr

Τροχαίο εφιάλτης στο Μεσολόγγι! Νεκρός 19χρονος που είχε ξεκινήσει για....

Τροχαίο εφιάλτης στο Μεσολόγγι, με τραγικό απολογισμό! Νεκρός 19χρονος που είχε ξεκινήσει για....

να ψηφίσει, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες! Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση:

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί της Κυριακής ένας 19χρονος από τη Γουριά Μεσολογγίου, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Νεοχωρίου.

Ο άτυχος νεαρός υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ενώ την ώρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό οδηγούσε μηχανάκι.


Η επιχείρηση ανάσυρσής του ξεκίνησε περίπου στις 09.30 όταν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.

Αρχικά διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο για νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: sinidisi.gr

Θρήνος στην Κόρινθο! Πέθανε την ώρα που ψήφιζε ο....

Θρήνος στην Κόρινθο, με άντρα που πέθανε την ώρα που ψήφιζε!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν το μεσημέρι ένας ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να καταρρεύσει την στιγμή που ψήφιζε σε εκλογικό κέντρο στην Κόρινθο.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός ενώ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους παρευρισκομένους. Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.


Οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν ωστόσο ο άτυχος άνδρας απεβίωσε.

undefined

Πηγή: korinthostv