Εκλογές 2019: Έγκυος κόντεψε να γεννήσει στο εκλογικό κέντρο! Της έσπασαν τα νερά...

Συμβαίνουν και αυτά στις εκλογές!

Εκλογές 2019: Έγκυος κόντεψε να γεννήσει στο εκλογικό κέντρο! Της έσπασαν τα νερά...

Αξέχαστες θα μείνουν οι εκλογές της 26ης Μαΐου για μία Ελληνίδα γυναίκα,

η οποία κόντεψε να γεννήσει στο εκλογικό κέντρο, καθώς πήγαινε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα της έσπασαν τα νερα και άμεσα μετέβη στο μαιευτήριο

Το περιστατικό έγινε στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στην Πύλη Τρικάλων. Λίγες ώρες αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Βάσω Λασκαράκη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί; Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Έγκυος στο δεύτερο παιδί η Βάσω Λασκαράκη; Η αποκάλυψη ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr, αποκλειστικά, μέσα από το νοσοκομείο!

Τι συνέβη στην ηθοποιό; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, για το πως κατέληξε στο νοσοκομείο και τι συνέβη τελικά...

Αρχικά, η ηθοποιός με τον αγαπημένος της, πλέον, σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο, μετά τον κρυφό τους γάμο στην Κρήτη έκαναν το πρώτο τους ταξίδι με προορισμό την Κέρκυρα!

Και... ήταν επεισοδιακό!

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, η Βάσω είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο γιατί ο αγαπημένος της τρόμαξε και ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά!

Εκεί υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις και αποδείχτηκε πως όλα κυλάνε ρολόι. Ωστόσο, πολλοί όταν την είδαν άρχισαν να μιλούν για ζαλάδες περί εγκυμοσύνης και τα σχετικά κάτι που όπως αναφέρουν αποκλειστικές και εγκυρότατες πηγές του Youweekly.gr δεν ισχύει! Απόδειξη αυτού; Εξετάσεις που έκανε μετά την λιποθυμία...

Γιατί ναι, έκανε και τέτοιες εξετάσεις, όπως μου μετέφερε άτομο μέσα από το νοσοκομείο... Κάποια καθυστέρηση στα γυναικολογικά της, την τρόμαξε και την έβαλε σε υποψίες και μιας και βρέθηκε στο νοσοκομείο έκανε και αυτή την εξέταση και... ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα! Δεν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί η Βάσω Λασκαράκη... τουλάχιστον όχι ακόμα!

Ελένη Χατζίδου: Οι λιγούρες της εγκυμονούσας που έβαλαν τον Ετεοκλή στην κουζίνα!

Η εγκυμονούσα Ελένη Χατζίδου έχει λιγούρες που ανάγκασαν μέχρι και τον Ετεοκλή να μπει στην κουζίνα για να της μαγειρέψει!

Η ίδια, πρόσφατα μας έδειξε και το νυφικό της και το ζευγάρι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση του! Ο Ετεοκλής Παύλου, δεν της χαλάει χατήρι και όταν εκείνη του ζήτησε το μεσημέρι της Τετάρτης να της ετοιμάσει μπιφτέκια, δεν το σκέφτηκε και πολύ!

Η περήφανη Ελένη, ανέβασε σχετική ανάρτηση στο Ιnstagram και μας έδειξε και την συνταγή του συντρόφου της! Δείτε την φωτογραφία