Μύκονος: Ληστεία σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία! Του άδειασαν τη μεζονέτα!

Πόσα του πήραν;

Μύκονος: Ληστεία σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία! Του άδειασαν τη μεζονέτα!

Ληστεία στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στη Μύκονο, με τους δράστες να αρπάζουν μεγάλο χρηματικό ποσό!

Πώς συνέβη το περιστατικό;

«Φτερά» έκαναν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας από το σπίτι Γάλλου επιχειρηματία στη Μύκονο, ο οποίος έκανε διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στις αρχές, άγνωστοι διέρρηξαν την πόρτα της ενοικιαζόμενης μονοκατοικίας όπου διέμενε, την ώρα που εκείνος έλειπε από το σπίτι.

Οι δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το σπίτι και όταν είδαν τον επιχειρηματία να φεύγει εισέβαλαν σε αυτό.

Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από τα σημεία που έψαχναν οι «ποντικοί», ενώ «σαρώνουν» την περιοχή για κάμερες ασφαλείας. Πρόσφατα Ελληνίδα ηθοποιός πέρασε δύσκολα, όταν έπεσε θύμα ληστείας!

Μύκονος: Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά!

Επτά συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών έγινε το Σάββατο στη Μύκονο!

Οι Αρχές δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία με τα ευρήματα!

Η παραβατικότητα στη Μύκονο καλά κρατεί, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (19/05) επτά αλλοδαπούς για ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., σε οικία στην περιοχή «Πετεινάρος» στη Μύκονο, βρέθηκαν διάσπαρτες εντός αυτής καθώς και σε παρακείμενα σημεία του προαύλιου χώρου της, ικανός αριθμός από νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους εκατόν δέκα τεσσάρων γραμμαρίων και σαράντα έξι εκατοστών του γραμμαρίου (114,46gr). Πριν λίγες ημέρες, επίσης, συνελήφθη για ναρκωτικά γνωστό τραγουδιστής της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Επιπρόσθετα, τρεις εκ των συλληφθέντων παρέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ δύο εξ΄ αυτών είχαν εισέλθει παράνομα. Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας.

Μύκονος: Συλλήψεις για ναρκωτικά!

Σύλληψη και ενός 21χρονο
Επίσης, στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους τριών γραμμαρίων και είκοσι τεσσάρων εκατοστών του γραμμαρίου (3,24gr). Επίσης και αυτός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Επίσης από Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.