Εξελίξεις με την υγεία της μικρής Αλεξίας! Πώς αντέδρασαν οι γονείς της;

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν!

Εξελίξεις με την υγεία της μικρής Αλεξίας! Πώς αντέδρασαν οι γονείς της;

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας της μικρής Αλεξία, η οποία από το μεσημέρι της Δευτέρας κατάφερε και βγήκε από την εντατική.

Το κοριτσάκι είχε τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα!

Η μικρή Αλεξία κατάφερε να αναπνεύσει χωρίς μηχανική υποστήριξη, γεγονός που οδήγησε τους γιατρούς στην απόφαση να βγει η μικρή από τη ΜΕΘ.

Η νεώτερη ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» αναφέρει πως η «ασθενής Σ.Α. από 24ώρου νοσηλεύεται πλέον εκτός της Μονάδος Εντατικής θεραπείας σε Χειρουργικό Τμήμα. Είναι απύρετη, δεν επικοινωνεί, αλλά έχει ανοικτούς τους οφθαλμούς, κινεί τα άκρα ομότιμα και προφέρει ήχους. Δεν παρουσιάζει σημεία ή συμπτώματα ενδοκρανίου υπερτάσεως και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία. Θα γίνει σήμερα επανέλεγχος από τους νευρολόγους του Νοσοκομείου προκειμένου να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή. Εκτιμούμε ότι έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο ζωής χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι περί της προγνώσεως».

Η οικογένεια της Αλεξίας εξέφρασε τη χαρά της για τη θετική εξέλιξη της υγείας του παιδιού.

Μικρή Αλεξία: Ραγδαίες εξελίξεις με την 8χρονη! Τι συνέβη με την υγεία της;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με την 8χρονη Αλεξία! Τι συνέβη με την υγεία της μικρής που χτυπήθηκε από σφαίρα;

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της ασθενούς κρίσιμη μεν, αλλά βελτιωμένη, γεγονός που τους επιτρέπει να εκτιμούν ότι ενδέχεται, εκτός απροόπτου, όπως υπογραμμίζουν, να απαλλαγεί από την καταστολή τα επόμενα 24ωρα.

Ειδικότερα, με τη σημερινή ανακοίνωσή που εκδόθηκε από το νοσοκομείο, φαίνεται η αισιοδοξία των γιατρών σε ό,τι αφορά τη βελτίωση που έχει καταγραφεί στην υγεία της Αλεξίας και ενδεικτικά περιγράφεται πως «παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες».