Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη! Έπιασαν 47χρονο Έλληνα με 14 καταδίκες και 35 χρόνια ποινή!

Η επίσημη ανακοίνωση! Έσκασε τώρα...

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη! Έπιασαν 47χρονο Έλληνα με 14 καταδίκες και 35 χρόνια ποινή!

Συναγερμός σήμανε στην Θεσσαλονίκη, όπου έπιασαν 47χρονο Έλληνα με 14 καταδίκες και 35 χρόνια ποινή!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

Σημαντική επιτυχία κατάφεραν αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη ενός 47χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε σε βάρος του 14 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή 35 χρόνια.

Ο ίδιος, κατηγορείται για φοροδιαφυγή, απάτη, πλαστογραφία και άλλα παρόμοια αδικήματα, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί ποτέ καθώς είχε διαφύγει στην Γερμανία. Ο 47χρονος εμφανιζόταν να έχει εταιρεία δομικών υλικών με έδρα τα Εξάρχεια της Αθήνας.


Τελικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και αξιοποίηση πληροφοριών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πενθεί ολόκληρη η Θεσσαλονίκη! Νεκρός ο θρυλικός Γιάννης Κεσκιλίδης!

Πενθεί ολόκληρη η Θεσσαλονίκη, μετά την ανακοίνωση ότι ο θρυλικός Γιάννης Κεσκιλίδης, είναι νεκρός!

Ο παλαιστής που για πολλά χρόνια γύριζε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας «νούμερα» με τα οποία αναδεικνυόταν η μεγάλη μυϊκή του δύναμη, πέθανε σε ηλικία 90 ετών τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο «Σαμψών», ο οποίος μαζί με τον Παναγή Κουταλιανό και μερικούς άλλους «μασίστες» έγραψαν ιστορία, έφυγε από τη ζωή έχοντας δίπλα του, τους δικούς του ανθρώπους.

Νοσηλευόταν από την περασμένη Δευτέρα με πνευμονία στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Ο Γιάννης Κεσκιλίδης

Ο Σαμψών γεννήθηκε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και καταγόταν από οικογένεια με παράδοση στην πάλη. Κατά τη διάρκεια της κατοχής σε ηλικία μόλις δώδεκα ετών, ο νεαρός, δε δίστασε να τα βάλει με ένα Γερμανό αξιωματικό.

Ο Γιάννης όχι μόνο πάλεψε, αλλά νίκησε τον εκπαιδευμένο στρατιώτη και έδειξε από νωρίς την κλίση του στην πάλη. Μεγαλώνοντας έκανε περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιδεικνύοντας τη δύναμή του.

Ο Γιάννης Κεσκιλίδης

Από τα πλέον γνωστά νούμερά του ήταν να ξαπλώνει στο δρόμο και πάνω από το σώμα του να περνούν τριαξονικά φορτηγά, ενώ όσοι τον είδαν ζωντανά έχουν να θυμούνται το ματωμένο του πρόσωπο, καθώς έσπαγε ξύλα και πέτρες με το κεφάλι του.