Φρίκη: 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε φίλο του επειδή τον κέρδισε σε video game!

Αδιανόητο!

Φρίκη: 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε φίλο του επειδή τον κέρδισε σε video game!

Απίστευτο έγκλημα με έναν 14χρονο να μαχαιρώνει και να σκοτώνει τον φίλο του επειδή εκείνος τον κέρδισε σε video game!

Σε 3,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ένας 14χρονος στην Ουκρανία για τη δολοφονία ενός 15χρονου φίλου του επειδή τον κέρδισε σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι!

Ο δράστης του εγκλήματος, ο οποίος είναι γιος πλούσιου κατοίκου του χωριού Νιζινάγια Άψα, είχε προσκαλέσει στο σπίτι του τον φίλο του προκειμένου να παίξουν ένα παιχνίδι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που του χάρισε ο πατέρας του.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο από αστυνομικούς ο καβγάς που οδήγησε στην άγρια δολοφονία του 15χρονου ξεκίνησε μετά την ήττα του δράστη στο παιχνίδι.

Ο δράστης

 Φρίκη: 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε φίλο του επειδή τον κέρδισε σε video game!

Το θύμα

 Φρίκη: 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε φίλο του επειδή τον κέρδισε σε video game!

Κατά τις ίδιες πηγές ο 14χρονος μαχαίρωσε συνολικά 27 φορές στο λαιμό και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του τον φίλο του.

Φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο δείχνουν τα ίχνη από το αίμα του 15χρονου ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τον δολοφόνο-φίλο του.

«Ο γιος μου δέχθηκε συνολικά 27 μαχαιριές. Οι ειδικοί μου είπαν ότι το μοιραίο χτύπημα ήταν αυτό στο λαιμό με το οποίο σχεδόν τον αποκεφαλισε. Στη συνέχεια ξέσπασε στο κορμί του» δήλωσε ο πατέρας του 15χρονου.

Ο τοπικός εισαγγελέας, πάντως, υπέβαλε έφεση στην απόφαση και ζήτησε να επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 ετών στον 14χρονο για τη δολοφονία.

Φρίκη σε γηροκομείο: Στραγγάλισαν και χτύπησαν στο κεφάλι 92χρονη!

Φρικιαστικό έγκλημα σε γηροκομείο, όταν μία 92χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη με χτυπήματα στο κεφάλι!

Το περιστατικό σόκαρε τους πάντες!

Ένας φροντιστής σε γηροκομείο, στη βόρεια Γαλλία, βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της μια 92χρονη γυναίκα.

Η αιτία θανάτου της 92χρονης ήταν «στραγγαλισμός και χτυπήματα στο κεφάλι», κατέληξε η ιατροδικαστική εξέταση και το πρόσωπό της ήταν γεμάτο μώλωπες.

Ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης έγινε γνωστός λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (19/05/2019).

Οι Αρχές και η διεύθυνση του γηροκομείου κινητοποιήθηκαν άμεσα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Έπαθαν όμως όλοι σοκ όταν κατάλαβαν ποιος είχε διαπράξει το άγριο έγκλημα.

Ύποπτη για τη δολοφονία της 92χρονης είναι μία γυναίκα ηλικίας 102 ετών, επίσης τρόφιμος του οίκου ευγηρίας.

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονία της 29χρονης! Προφυλακιστέος ο...

Ραγδαίες εξελίξεις με το έγκλημα στην Καλλιθέα και τη δολοφονία της 29χρονης!

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο φερόμενος ως δράστης!

Στη γραμμή της άρνησης της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας που σχετίζεται με τη στυγερή δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στην Καλλιθέα, κινήθηκε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του στην 21η τακτική ανακρίτρια ο 32χρονος Γεωργιανός. Ωστόσο, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, μάλλον δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα καθώς αμέσως μετά την απολογία του, πήρε το δρόμο για τη φυλακή, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος. Μάλιστα, έξω από το δικαστικό κτίριο τον κατηγορούμενο περίμενε ο 11χρονος γιος του. Εκείνος μόλις τον είδε τον αγκάλιασε και του είπε πως είναι αθώος. Ζήτησε μάλιστα από το παιδί του να μην πιστεύει όσα λέγονται και να κάνει υπομονή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 32χρονος κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας δυο παιδιών. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να ανέφερε στην απολογία του πως με τη σύντροφό του προσπαθούσαν «να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

Σε ό,τι αφορά στην ημέρα που έλαβε χώρα το έγκλημα, ο 32χρονος φέρεται να ανέφερε πως είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι του θύματος για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και εν συνεχεια αποχώρησε επιστρέφοντας στο σπίτι του στα Πετράλώνα.

Όπως φερεται να είπε, δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα καθώς η σύζυγός του, του κατέβασε η ίδια κάτω στην είσοδο την 6χρονη κόρη τους. Αναφερόμενος στις τεταμένες σχέσεις που είχε με τη εν διαστάσει σύζυγο του επισήμανε πως «προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

Για κενά που περιπλέκουν την υπόθεση, έκανε λόγο ο συνήγορος του 32χρονου. Η άτυχη 29χρονη είχε βρεθεί από συγγενικό της πρόσωπο νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα. Ο δράστης φέρεται να τη στραγγάλισε με μια ζώνη και εν συνεχεία με τα χέρια του.