Σοκ στον Βόλο! Πέθανε ακαριαία όταν έμαθε ότι εξαπάτησαν την γυναίκα του!

Tραγικό παιχνίδι της μοίρας!

Σοκ στον Βόλο! Πέθανε ακαριαία όταν έμαθε ότι εξαπάτησαν την γυναίκα του!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο, με τον άτυχο άντρα που πέθανε ακαριαία, όταν έμαθε ότι εξαπάτησαν την γυναίκα του!

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ηλικιωμένη παρέδωσε όλες τις οικονομίες της οικογένειάς της σε απατεώνες που ισχυρίστηκαν ότι η κόρη της θα πήγαινε στη φυλακή επειδή προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο. Μόλις ο σύζυγός της έμαθε πως είχαν μείνει πανί με πανί, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και ξεψύχησε!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν οι άγνωστοι απατεώνες τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη και έβαλαν μια γυναίκα να παριστάνει την κόρη της και να της ζητάει κλαίγοντας να πληρώσει για να μην μπλέξει σε νομικές περιπέτειες και αποζημιώσεις. Η τρομοκρατημένη μητέρα πείστηκε ότι μιλούσε με το παιδί της και προθυμοποιήθηκε να πληρώσει ό,τι είχε και δεν είχε για να το σώσει. Έχετε δει και αυτό; Φρικτός θάνατος για 48χρονη! Αποκεφαλίστηκε σε ασανσέρ!


Οι απατεώνες της έκλεισαν ραντεβού σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου τους παρέδωσε 5.500 ευρώ τα οποία ο «εισπράκτορας» πήρε και εξαφανίστηκε. Όταν γύρισε στο σπίτι, επικοινώνησε με την κόρη της και, όταν κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει, ενημέρωσε τον σύζυγό της. Όμως, το σοκ για τον άτυχο άνδρα αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες της θανατηφόρας απάτης, που δεν ήταν η μόνη. Την Τρίτη, άλλη μια ηλικιωμένη δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποια που νόμιζε πως ήταν η κόρη της, η οποία την ενημέρωσε ανάμεσα σε λυγμούς ότι είχε σκοτώσει ένα παιδάκι με το αυτοκίνητό της. Η ανυποψίαστη γυναίκα δέχθηκε να πληρώσει για να αποφύγει η κόρη της τις συνέπειες και έριξε από το μπαλκόνι του σπιτιού ένα ποσό 2.500- 3.000 ευρώ σε συνεργό των απατεώνων, οι οποίοι οργιάζουν στην πόλη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο τις τελευταίες ημέρες, άγνωστοι έχουν αποπειραθεί να εξαπατήσουν πάνω από 60 Βολιώτες!

Θανατηφόρο τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο ποδηλάτη!

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αμαλιάδα με ένα αυτοκίνητο να παρασύρει έναν 15χρονο ποδηλάτη!

Σοκ στην κοινωνία της Αμαλιάδας προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, και στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 15χρονος ποδηλάτης.

Σύμφωνα με το patrisnews, το περιστατικό καταγράφηκε γύρω στις 00:30, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Ο νεαρός ποδηλάτης φέρεται ότι βρισκόταν σε σημείο όπου ο φωτισμός του δρόμου ήταν ανεπαρκής, με συνέπεια να μην τον αντιληφθεί ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου.

Υπέστη σφοδρά τραύματα το παιδί κατά το τροχαίο δυστύχημα
Το όχημα, όπως αναφέρει το ilialive, εν τέλει παρέσυρε τον άτυχο 15χρονο ποδηλάτη και τον τραυμάτισε πολύ σοβαρά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κατά τις ίδιες πηγές, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε σύντομα ασθενοφόρο, με το οποίο το ανήλικο παιδί διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

 Θανατηφόρο τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο ποδηλάτη!

Τα τραύματα που υπέστη κατά το τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο, ήταν πολύ σοβαρά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 15χρονος δεν επανήλθε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Τραγική ειρωνεία: Η μητέρα του άτυχου παιδιού εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε
Σύμφωνα με το ilialive, η μητέρα του 15χρονου εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και όταν έφθασαν μαζί με τον σύζυγό της στο νοσοκομείο, και πληροφορήθηκαν τη «μαύρη» είδηση, κατέρρευσαν.

 Θανατηφόρο τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο ποδηλάτη!

Την ίδια περίπου ώρα, δεκάδες πολίτες είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα, με την εικόνα του οχήματος και του ποδηλάτου να τους συγκλονίζουν. Σοκ είχε προκαλέσει και το τροχαίο όταν λιμουζίνα καρφώθηκε σε αμάξι, με αποτέλεσμα 18 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους!

Προανάκριση με σκοπό να εξακριβωθούν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το οικείο τμήμα της Τροχαίας.

 Θανατηφόρο τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο ποδηλάτη!