Σοκαριστική αποκάλυψη! Η κλούβα που ανετράπη μετέφερε τον 43χρονο παιδεραστή του Μοσχάτου!

Τι κρυβόταν πίσω από την κίνηση που προκάλεσε χαμό;

Σοκαριστική αποκάλυψη! Η κλούβα που ανετράπη μετέφερε τον 43χρονο παιδεραστή του Μοσχάτου!

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έγινε γνωστή για την κλούβα που ανετράπη, αφού μετέφερε τον 43χρονο παιδεραστή του Μοσχάτου!

Και ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης που αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του ΗΣΑΠ, βρισκόταν ανάμεσα στους 15 κρατούμενους που επέβαιναν στην κλούβα του Μεταγωγών, η οποία ανετράπη το πρωί της Τετάρτης στην Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου.

Ο 43χρονος μεταφερόταν στις φυλακές Τριπόλεως.

Κατά την ανατροπή του οχήματος τραυματίστηκαν έξι κρατούμενοι και επτά αστυνομικοί που διακομίστηκαν στο νοσοκομεία Κορίνθου, στη συμβολή του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και Λεύκτρου – Σπάρτης στην Κόρινθο.

Έκτακτο! Ανατροπή κλούβας στην εθνική οδό!

Νωρίτερα την Τετάρτη ανετράπη κλούβα του Τμήματος Μεταγωγών στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον κόμβο Τριπόλεως - Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί και αστυνομικοί και κρατούμενοι.

Η κλούβα είχε ξεκινήσει από την Κόρινθο με προορισμό την Τρίπολη.

Αρχικά, δεν έγιναν γνωστά τα αίτια του τροχαίου.

Επίθεση με μολότοφ και γκαζάκια σε Αστυνομικό Τμήμα! Ένας τραυματίας!

Στον... ύπνο έπιασαν το Α..Τ Καισαριανής οι κουκουλοφόροι, που έδρασαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και πέταξαν μολότοφ κατά στο κτίριο και στο φυλάκιο έξω από το αστυνομικό τμήμα!

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ και γκαζάκια στον σκοπό και στο τμήμα κι αμέσως μετά διέφυγαν στα γύρω στενά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, η καταδρομική συνδέεται με τις επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες από αντιεξουσιαστές, λόγω της αρνητικής απάντησης στο αίτημα για άδεια από τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι ένας αστυνομικός, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα οι Αρχές προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές. Το σαββατοκύριακο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε περιπολία από ομάδα αναρχικών, ενώ το Α.Τ. Καισαριανής είχε γίνει στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα την 26η Φεβρουαρίου 2018.

Μάλιστα, κατά την επίθεση είχε τραυματιστεί και ένας οδηγός ταξί, που έτυχε να περνάει από το σημείο. Την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι Ενοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις.