Δύσκολες ώρες για κορυφαίο πολιτικό λίγο μετά τις εκλογές! Διασωληνώθηκε ο....

Έσκασε τώρα!

Δύσκολες ώρες για κορυφαίο πολιτικό λίγο μετά τις εκλογές! Διασωληνώθηκε ο....

Δύσκολες ώρες έχουν έρθει για κορυφαίο πολιτικό, λίγο μετά τις εκλογές! Ποιος διασωληνώθηκε;

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος νοσηλεύεται από την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Οι θεράποντες ιατροί του, κατά την τακτική αξιολόγηση της κατάστασής της υγείας του, αποφάσισαν ότι υπήρχε ανάγκη να υποστηριχθεί μηχανικά με αναπνευστήρα, ξανά. Η ανάγκη για πολυεπίπεδη υποστήριξη παραμένει.

Ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημερώνεται τακτικά από την ιατρική ομάδα και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα και με τον προσωπικό του ιατρό, η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε βελτίωση.

Πένθος στην πολιτική σκηνή λίγο πριν τις εκλογές! Νεκρός πασίγνωστος πολιτικός!

Στο πένθος βυθίστηκε η πολιτική σκηνή, λίγο πριν τις εκλογές, αφού βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος πολιτικός!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,Δημήτρης (Μίμης) Κεφαλίδης.

«Υπήρξε πρωτεργάτης του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Δράμας. Απλός, προσηνής, οραματιστής και βαθιά δημοκράτης, ξεχώρισε με το ήθος, την εντιμότητα, τη συνέπεια λόγων και έργων, την αγάπη και την αφοσίωσή του στη Δράμα και τους ανθρώπους της.

Παιδί ποντιακής οικογένειας, ο Δ. Κεφαλίδης γεννήθηκε στους Σιταγρούς Δράμας το 1931, σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και υπήρξε πετυχημένος και δραστήριος κτηνίατρος στη Δράμα και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Μίμης  Κεφαλίδης

Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πολιτεύτηκε για πρώτη φορά το 1974, εκλέχθηκε βουλευτής το 1977 και επανεκλεγόταν επί 15 συνεχή χρόνια. Διετέλεσε Υφυπουργός Γεωργίας (1988-1989). Ήταν παντρεμένος με την Πόπη Παπαδοπούλου και πατέρας τριών παιδιών», ανέφερε το ΚΙΝΑΛ.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ – η Πρόεδρος, οι βουλευτές, τα στελέχη, οι φίλοι αλλά κυρίως η κοινωνία της Δράμας – αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη και οδύνη τον Δημήτρη Κεφαλίδη, τον δικό μας Μίμη», κατέληξε το Κίνημα Αλλαγής στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του.