Τραγωδία! Άνδρας σκότωσε δυο γυναίκες και αυτοκτόνησε!

Τραγικός τέλος για τις γυναίκες!

Τραγωδία! Άνδρας σκότωσε δυο γυναίκες και αυτοκτόνησε!

Τραγωδία σημειώθηκε με έναν άνδρα να σκοτώνει δυο γυναίκες που κρατούσε ομήρους και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη.

Τραγικό τέλος είχε η ομηρεία δύο γυναικών σε διαμέρισμα στη Ζυρίχη. 60χρονος άνδρας που κρατούσε ομήρους τις δυο γυναίκες απειλώντας να τις σκοτώσει αν δεν αποχωρούσε η αστυνομία, τελικά έκανε την απειλή του πράξη.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί, ωστόσο ο δράστης είχε σκοτώσει τις δύο γυναίκες και είχε αυτοκτονήσει. Τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Τραγωδία! Νεκρός ο 25χρονος...

Τραγωδία σημειώθηκε στα Φάρσαλα με έναν 25χρονος να υποκύπτει στα τραύματα του και να χάνει την μάχη με την ζωή.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, ο 25χρονος αγρότης εργαζόταν σε χωράφι στο Κατωχώρι όταν πιάστηκε στο καρούλι ποτίσματος.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο νέο στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Δυστυχώς, ο αγρότης υπέκυψε στα τραύματά του.

Θρίλερ με νεαρό άνδρα που είχε εξαφανιστεί! Βρέθηκε νεκρός!

Νεκρός άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά το θρίλερ που είχε δημιουργηθεί με την εξαφάνιση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του σε τοπικό Αστυνομικό Τμήμα στην Δυτική Αχαΐα.

Αμέσως την δήλωση της εξαφάνισης κινητοποιήθηκε η υπηρεσία, προκειμένου να εντοπίσει τον Πακιστανό, βάσει των χαρακτηριστικών που είχε η δηλώσει η οικογένεια του.

Τελικά η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα νεκρό, σε περιοχή εκτός του νομού Αχαΐας και δεν απομακρύνουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Έκτακτο! Βρέθηκε νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Πριν από λίγο έσκασε η είδηση πως βρέθηκε νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το 2016.

Τέλος στο θρίλερ που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016 όταν εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός, μπήκε πριν από λίγες ώρες. Ενας κτηνοτρόφος και έμπορος κρεάτων ομολόγησε τη δολοφονία του επιχειρηματία και μάλιστα υπέδειξε το σημείο που είχε θάψει τη σορό του: Μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα και μάλιστα σε βάθος πολλών μέτρων. Τον είχε θάψει μαζί με το αυτοκίνητό του.

undefined

Το protothema.gr επικοινώνησε πριν από λίγο με τη χήρα του Δημήτρη Γραικού, Δέσποινα, η οποία επιβεβαίωσε το τραγικό τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης του άνδρα της. «Ο δολοφόνος υπέδειξε τη μονάδα που τον είχε θάψει, πολλά μέτρα βάθος, με το αυτοκίνητο μαζί. Τον ξέθαψαν πριν από λίγο. Είμαι σε σοκ. Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος».

H υπόθεση της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού είχε απασχολήσει έντονα, αφού πολλά σενάρια για το τι είχε συμβεί στον επιχειρηματία που ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του, είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Στο διάστημα της αναζήτησής του, είχαν υπάρξει μαρτυρίες που τον ήθελαν να εξαφανίζεται ηθελημένα και να φεύγει από την Ελλάδα. Ωστόσο, τα στοιχεία έδειχναν ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και πριν από ένα διάστημα είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση in rem.
Οι έρευνες συνεχίσθηκαν κυρίως χάρη στην οικογένεια του εξαφανισμένου κτηνοτρόφου - επιχειρηματία που επέμεναν και αρνούνταν να μείνει αναπάντητο το ερώτημα.

Ο δικηγόρος των αδελφών του Δημήτρη Γραικού, Νίκος Διαλυνάς είπε στο protothema.gr ότι η σορός βρέθηκε μετά από υπόδειξη του καθ' ομολογίαν δολοφόνου σε εγκατάσταση που ανήκει στον ίδιο. Πρόκειται για τον έμπορο κρεάτων στον οποίο ο Γραικός είχε δώσει 17.000 ευρώ και ήταν ο τελευταίος που τον είχε δει.

Πηγή: protothema.gr