Τροχαίο δυστύχημα στην Θεσσαλονίκη! Ένας νεκρός!

Πριν από λίγο!

Τροχαίο δυστύχημα στην Θεσσαλονίκη! Ένας νεκρός!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη με έναν νεκρό πριν από λίγο στην περιοχή της Ρεντίνας.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 17.00, όταν ένα Ι.Χ. συγκρούστηκε με φορτηγάκι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός αλλοδαπού άνδρα.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν από περίπου μία ώρα στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος της Ρεντίνας.

Στο σημείο, όπως μεταδίδει το thestival.gr, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Τα αίτια του τροχαίου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Nα σημειωθεί ότι στο σημείο αυτή την ώρα γίνεται εκτροπή βαρέων οχημάτων.

Πηγή: Thestival.gr

Τροχαίο Βάρκιζα: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 14χρονης! «Έχασα την γη κάτω από τα πόδια! Έβαλα τα κλάματα»!

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 14χρονης που παρασύρθηκε από μηχανάκι στην Βάρκιζα. «Έχασα την γη κάτω από τα πόδια! Έβαλα τα κλάματα», είπε μεταξύ άλλων.

Η μαθήτρια που ενεπλάκη στο τροχαίο είναι διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

«Δούλευα στο ταξί και με πήρε τηλέφωνο κάποιος γιατρός και μου είπε το όνομα του παιδιού μου. Τον ρώτησα την ηλικία της και μου είπε 14... τότε κατάλαβα πως μιλάει για την κόρη μου. Μου είπε πως σας παίρνουμε απο το Ασκληπειο και πως το παιδί σας είχε τροχαίο ατύχημα. Έχασα την γη κατω απο τα πόδια μου και έβαλα τα κλάματα. Του λέω σας παρακαλώ πείτε μου αν το παιδί μου ειναι καλά. Μου λέει φεύγει για το Παίδων. Ρώτησα την φίλη της τι συμβαίνει και μου είπε πως χτύπησε την μικρή μηχανάκι και έχει αίμα το κεφάλι της»είπε αρχικά ο πατέρας της.

«Είχε πάει για μπάνιο με μια φίλη της κάπου στην Βούλα νομίζω. Είχαν τελειώσει τις εξετασεις στο σχολείο, Δευτέρα Γυμνασίου και πήγαν στην θάλασσα. Εγω σχόλασα απο την δουλειά και με πήραν τηλέφωνο από το ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι η κόρη μου πέρασε τον δρόμο και έγινε αυτο. Κάποιο μηχανάκι την χτύπησε. Δεν ξέρω κάτι αλλο. Εμείς ήρθαμε αμέσως εδώ. Η φίλη της ειναι καλά. Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο. Της έχουν κάνει μια αξονική και θα γίνουν και άλλες εξετάσεις», ανέφερε με τη σειρά της η μητέρα.